Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 29
Nijmegen 1: NEC - Roda JC
maa. 15 maart 2010  
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

16-03-2010 17:01 door
eehh.. euhh... uhh.......
Mr. Green
16-03-2010 17:25 door
ja....we waren slecht....ja had beter gemoeten.....ja we moeten nu punten gaan pakken.....ja de nacompetitie is 5 punten van ons verwijderd......ja....ehh.......geen idee hoe we het moeten gaan oplossen.
16-03-2010 19:32 door
we hebben op dit moment gewoon veel te weinig spelers die iets opvallends kunnen doen, iets wat de tegenstander niet verwacht. Saidi en Sarpong zijn eigenlijk de enige 2 spelers die enige creativiteit in huis hebbenen. radomski en sibum zijn 2 goede controleurs voor NEC, maar dan moet je niet ook nog eens met davids, zomer, pothuizen e.d spelers gaan spelen. Hierdoor heb je opbouwend gezien gewoon veel te weinig kwaliteit in je elftal, waardoor het heel moeilijk wordt om een goede aanval op te zetten met als gevolg dat de hoeveelheid kansen gering worden en Vleminckx in een wedstrijd misschien 1 fatsoenlijke voorzet/pass krijgt. Moet je maar eens opletten wat Zomer en Pothuizen doen bij balbezit. Of ze spelen de bal een beetje naar elkaar over in een oude wijven tempo, of ze geven een halfhoge pass op Burgzorg (die geen duelkracht heeft en die je dus ook nooit zo moet aanspelen), óf ze spelen de bal lang op Vleminckx die welliswaar veel duels kan winnen maar daarna is er veel te weinig aansluiting. Kortom er wordt in een veel te laag tempo gevoetbalt bij NEC en er is een groots gebrek aan creativiteit. Daar zit volgens mij echt het probleem bij NEC. Het lijkt ook wel of de spelers geen zin hebben om een lekkere pot te gaan voetballen. Vloet moet het Mario Been principe toepassen en gewoon plezier weer voorop stellen. NEC speelt alsof ze zakelijk voetballen maar zonder enig rendement. Natuurlijk moet Vloet gaan expirimenteren met een andere formatie. Of het is 2 punten met 4-3-3, of het is 1 wedstrijd aanmodderren en wennen aan een nieuw systeem en daarna lekker punten pakken!
Dus komop NEC! gooi er wat meer enhousiasme en creativiteit in en je zult zien dat de punten binnen komen! Forza NECSjaal

"Het voor NEC altijd alles of niets is in nacompetities?"
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen  |  NEC