Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 97
Het circus begint met een nipte overwinning
zon. 4 juli 2010 

De profs van NEC hebben de traditionele seizoensopening tegen de amateurs met 2-1 gewonnen. De amateurs kwamen na 25 minuten nog op voorsprong,  door een benutte strafschop van Tom Diebels, maar zagen John Goossens een half uur voor tijd met een bekeken lob de stand gelijk trekken. Dezelfde Goossens had eerder al de kans om de gelijkmaker te maken vanaf de strafschopstip maar miste.

Iedereen had zich al verzoend met een gelijkspel maar Bas Sibum en weer Goossen dachten daar anders over. In de laatste minuut kopte Sibum een prachtige vrije trap van Goossens binnen. 2-1.

Hoewel de uitslag er in oefenpotjes niet toe doet, besefte Wiljan Vloet donders goed dat de zege belangrijk was. "Vooropgesteld, we speelden vandaag niet tegen een slecht elftal, hoor. Zij stonden verdedigend heel compact. En wij zijn nog dingen aan het uitzoeken", stelde Vloet die vrijwel zijn hele selectie aan bod liet komen, tegenover De Gelderlander. Alleen Bram Nuytinck en de van Ajax gekomen Nathaniel Will speelden de volle negentig minuten. Nuytinck op zijn favoriete positie, links in het centrum van de verdediging en Will de eerste helft als rechtsback en de tweede helft als linkerverdediger. De op proef spelende Tsjechische doelman Tomas Vaclik, speelde de gehele tweede helft en hield zijn goal schoon.

Vloet was in elk geval blij dat de kop er af was. "Ik heb er zin in", zei de Brabander. "Het circus is weer aan de gang."

Opstelling 1e helft: Babos, Will, Nuytinck, Ebergen, Amieux, Zimling, Schöne, Davids, Ntibazonkiza, Vleminckx, Grootfaam.

Opstelling 2e helft: Vaclik, Wellenberg, van Eijden, Nuytinck, Will, Sibum, Loen, Goossens, Alakmak, ten Voorde, Latupeirissa.


 
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

04-07-2010 10:18 door
pfff 2-1 in laatste minuut Confused
04-07-2010 10:52 door
'we speelde vandaag niet tegen een slecht elftal, ze stonden verdedigend heel compact'............................
kom op zeg, het 2e elftal, als je daar maar met 1 punt verschil van wint, ben je niet erg goed bezig. maarja, het is maar een oefenpotje, als ze het straks maar in de eredivisie goed doenRolleyes
04-07-2010 11:04 door
haha het seizoen is begonnen, en het nuilen ook alweer!!
jongens kom op zeg..Dit is 1e wedstrijd de spelers moete aan elkaar wennen weer..En eerlijk is eerlijk amateurs spelen niet voor niets 1e klasse hea, zijn een heel compact team met veel leuke spelers!!
04-07-2010 11:55 door
Is geloof ik lang geleden dat we een oefenpotje, tegen een absoluut mindere tegenstander, met dubbele cijfers hebben gewonnen. Dus ik kan er weinig van zeggen. Die ploegen liggen vaak met zijn alle voor de goal om zoiets te voorkomen. Ach en het zijn maar oefenpotjes, daarin wil de trainer mogelijk iets proberen, daar zijn ze immers voor. Kan zijn dat het niet lukt, daar leer je dan weer van.
04-07-2010 12:56 door NEC4EVER
Nou Robbert de amateurs lagen gisteren zeker niet met z'n allen voor de goal om dubbele cijfers te voorkomen, maar het zegt gelukkig allemaal nog niks. Die amateurs zijn natuurlijk wel veel meer gemotiveerd, daar doe je gewoon niks aan. Verder hebben we in de voorbereiding van 2008-2009, maar liefst drie keer met dubbele cijfers gewonnen: Bonairiaanse selectie (0-13), NSC Nijkerk (1-10) en Overasseltse Boys (0-22).
04-07-2010 15:04 door
NEC4EVER

2 Jaar kan veel verschil maken.
04-07-2010 16:17 door
dus necsupporterr jij bekijkt het nu alweer negatief?
debalisrond nec amateurs is niet het 2de elftal van NEC, maar goed..
NEC amateurs, zijn natuurlijk tot het bot gemotiveerd. maar jongens, bij NEC spelen profs, wij horen hier gewoon minimaal met 0-5 te winnen serieus..
langerobin.. 1e klasse? en dan vind jij het nog prima.. jij vind het prima dat een eredevisie ploeg het lastig heeft tegen een 1e klasser? ik weet niet waar jij deze wijsheid vandaan haalt maargoed..
04-07-2010 17:17 door
@ONSNEC
bedoelde hoofdklasse want ze zijn gepromoveerd;) nee maar ik probeer te zeggen dat het wel verschil is met nec amateurs en een club als sintjan waar je tegen oefent..
en het is nu eenmaal zo dat 1e vn amateurs een zeer goed/leuk elftal hebben...
04-07-2010 17:18 door
en dat jullie kunne nuile als je 1-2 van een club als sintjan wint of een alverna..
Ma niet gelijk na de 1e de beste oefenwedstrijd beginne te nuilen want kom op zeg!!!
ga dan helemaal niet na nec meer toe en ga lekker op zondag terrasje pakken of weet ik het..
04-07-2010 19:23 door
die oefenpartijen zeggen mij niks. Beter slecht geoefend en goed in de competitie dan andersom. Vitesse is ook wel eens kampioen van de oefensessies geweest. In het echt was het gelukkig een drama.
04-07-2010 21:24 door
ik moet even oefenen op de namen van mijn nec. Ik kom genoeg nog hele onbekende namen tegen.Confused
05-07-2010 16:17 door
dan ben je nooit bij jong NEC wezen kijken Big grin
05-07-2010 20:42 door
De voorbereiding is er niet om op de tegenstander te letten. Vorig seizoen ontbrak een eredivisiewaardig spelpatroon. Dat moet de komende twee maanden aangepakt worden.

"Onze stadionklok uit Amsterdam komt?"
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen