Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 75
Weer dubbele cijfers voor NEC
zon. 11 juli 2010 

NEC heeft vanmiddag voor de tweede keer met dubbele cijfers gewonnen in de voorbereiding van het seizoen 2010/2011: 0-12. Werd gisteren Sint Jan al met 0-10 verslagen vandaag was de beurt aan OSC uit Oosterhout. Onder zeer warme omstandigheden (met veel schaars geklede vrouwen) was het voor de enkele honderden toegestroomden telkens wachten op wéér een doelpunt van onze jongens. Het krachtverschil was zoals verwacht mag worden veel te groot. Op het kunstgras van het zeer fraaie nieuwe sportcomplex van de club aan de andere kant van de Waal wist Bjorn Vleminckx het net vier keer te vinden, Sibum scoorde driemaal. De overige doelpuntenmakers waren John Goossens (2x), Niki Zimling, Rick ten Voorde en Nathaniel Will.

In de eerste helft stuurde coach Wiljan Vloet de volgende elf spelers de wei in: Babos; Amieux, Ebergen, Otten, Will; Sibum, Zimling, Goossens; Harsany, Vleminckx, Kamper. Voor de rust wist NEC vijf keer het net van de zesdeklasser te vinden. De Slowaak Harsany en Deen Kamper speelde beiden een helft en maakte daarin weinig fuore. Harsany werd door Sibum eind eerste helft kundig duidelijk gemaakt dat voetbal een teamsport is, nadat hij met twee vrije spelers voor de goal voor eigen succes ging.

In de tweede helft kwamen Rick ten Voorde en Cayfano Latupeirissa in de ploeg. Later mochten ook Rens van Eijden en Youri Loen hun opwachting maken. Het was aan de prima keepende doelmannen van OSC (nota bene uit het derde elftal en de A1) te danken dat de score in deze wedstrijd niet verder uitliep.


 
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

11-07-2010 17:24 door
Zo te horen is Harsany een soort Wannebe C Ronaldo...die hebben we hier niet nodig!
Weet iemand hoe de andere proefspelers het hebben gedaan?
Sjaal
11-07-2010 23:56 door
Ja heel leuk dit voor het zelfvertrouwen maar verder zegt dit natuurlijk helemaal niks...
12-07-2010 12:02 door
Tjaaa Chico, nu wachten we nog op het bericht over de Slowaak Harsany en Deen Kamper.. en dan klopt het allemaal weer bij NEC. geen een proefspeler gaat het redden hierzo
12-07-2010 12:56 door
Hansanyi sturen ze sowieso weer weg. Die kerel is echt een drama. Kamper is denk ik wel een blijvertje.
12-07-2010 13:46 door
Veel schaars geklede vrouwen? Waar is het rondje om? Big grin

"NEC meer dan 10 speellocaties heeft gehad, voordat de Goffert de thuisbasis werd?"
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen  |  NEC