Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 145
NEC - Cracovia Krakow 1-1
din. 27 juli 2010

NEC heeft vanavond met 1-1 gelijk gespeeld tegen het Cracovia Krakow van Saidi en Radomski. Beide oud-spelers deden mee. Radomski als basisspeler en Saidi als invaller.

In de 40e minuut scoorde onze Belg Vleminckx. In de de 56e scoorde Cracovia de gelijkmaker. Er was in het stadion maar 1 spandoek te zien en deze was voor Arek Radomski. Het doek is na de wedstrijd aan Arek aangeboden. Arek was er erg blij mee.

Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

Reacties op dit bericht:

27-07-2010 22:27 door
komt helemaal goed dit jaar
27-07-2010 22:30 door
Nou ik heb het anders niet zo op dogma's, niks weggeven, degelijk in elkaar. NEC moet voorin meer presteren. Zal trouwens niet meevallen, Vlem ook al licht geblesseerd en verder heel erg dun weer........centen zijn op, sanering is in volle gang en er moeten nog 3 spitsen bij...
27-07-2010 22:42 door
1e helft was gewoon goed. vlem bleef rond de 16 hangen en gelijk zag je dat met en goede aanvoer en dat hij daar blijft het een goede spits is....de hand van jack is ook duidellijk te zien, met de rug naar de goal draaien en schieten, tuurlijk komt er weer commentaar over het feit dat hij die kopbal er wel in had mogen koppen maar die keeper die voor je neus komt springen voelt ook niet lekker. dat plus het feit dat als hij elke bal er in zou schoppen ( elke spits mist 2 of 3 kansen per wedstrijd) hij allang bij barcelona zou spelen.
schone is een welkome versterking! hij speelde goed tussen de linies door en goossens is geen linksbuiten maar heeft wel een verdmd goed gevoel is zijn poten. george is wat onwennig en wil zich te veel bewijzen getuige zijn 2 schoten op goal die nergens heen gingen. had wel een paar mooie akties.
je merkt wel dat nec ipv 2 verdedigend ingestelde spelers( zimling en sibum) er beter 1 aanvallend ingstele ser zou ner oeten zetten voor druk naar voren, in de e helft zag je dat cracovia aar voren ing voetballen enwij totaal niet mee nar voren konden omat ht middeveld te verdedigend is. tegen ajax is 2 verdedigende middevelders mischien ged maar tegen loegen die minder of gelijk zijn moet je druk naar voeren houden en dan met je er een aanvallende mid bij zetten
comentaar van arno arts klope ook precies.
en toch he, die saidi is ech geen slechte voetballer, als persoon moet ik hem niet maar als voetballer had e van mij mogen blijven want er komt veel snelheid en diepte met hem. nu hebben we george maar ad graag gzien dat ze er beiden zouden zijn. maar wie weet at er ann aanvallende speler nog bij komt, aalbers wou er nog 2, dus wie weet......
1e helft goed, 2e helft teveel onder druk gestaan.uitslag zegt niks.
kut toetsen bord paktt helftt de letters niet
27-07-2010 22:55 door
Will en Latupeirissa speelde een goede wedstrijd, George vond ik tegenvallen!Confused
27-07-2010 23:05 door
Als er voorin nog wat goeds bijkomt zie ik geen reden tot paniek ... 1e helft goed 2e helft veel minder maar dat komt door de vele wissels .
27-07-2010 23:07 door
en de vermoeidheid was ook zichtbaar, we moetenn hopen op investeerders en anders dat ze heel heel creatief zullen zijn want versterking is een absolute must
27-07-2010 23:13 door
van de einde wat een drama een draai cirkel van een olifant verhuur die vent of geef hem desnoods voor niks mee aan een jupiler club bv veendam.
27-07-2010 23:14 door
Die penalty was ook schitterend genomen........(dat mag ook gezegd worden)Big grin
27-07-2010 23:55 door
alleen jammer dat het geen penalty was
28-07-2010 00:27 door
hahaha geen penalty ? ...kijk nog maar eens goed dan... die van Eijden is gewoon een domme voetballer
had gewoon die gast naar de buitenkant moeten drijven en zeker niet gaan liggen in de 16 dom echt dom ...die gast is echt slecht vind ik..lompertAngry
28-07-2010 09:09 door
zimling en will goede voetballers.
een aanvaller erbij halen voor op de flanken,en een talentvolle aanvallende middenvelder,tot dat dat rond is,af stappen van het 4-3-3 systeem,want het is niks,als je niet echte vleugelaanvallers hebt,goosens kan op die positie niet renderen,tis een typische middenvelder.

we zullen zien of nec zich heeft kunnen versterken voor de deadline met noodzakelijke spelers.
28-07-2010 09:36 door
Het zag er aardig uit. Veel spelers die in de bal kwamen tussen de linie's ( schone, Zimling,Sibum) en voetballend was het ook goed de eerste helft. 1 buitenspeler erbij en ik denk dat wij een goed seizoen kunnen draaien. Je ziet met Will, die komt veel op en heeft een goede voorzet. Dan zie je gelijk waar bjorn goed in is.
Met deze opstelling competitie beginnen of misschien Goossens wisselen voor een nieuwe aankoop

"NEC niet de enige Rood-Groen-Zwarte Arbeidersclub is in Nederland?"