Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 89
NEC verliest laatste oefenduel
zat. 31 juli 2010 

NEC heeft zojuist de oefencampagne afgesloten met een 0-2 verlies tegen het Griekse Ergotelis.

Onder het toeziend oog van zo'n duizend NEC-supporters en een verdwaalde Griek liet NEC zich van z'n slechte kant zien. Het speelde ongemotiveerd in een tempo dat zelfs onze voorzitter nog bij zou kunnen houden. Uitzondering hierop waren Schöne en George. George liet enkele leuke actie's zien maar helaas kwam hij niet tot scoren.

Beide partijen gingen met de beginstand weer rusten. Na 10 minuten in de tweede helft stond de eindscore al op het bord. De eerste goal voor het geel-zwarte Ergotelis werd gemaakt door Otten, die Babos passeerde, en snel daarna volgde al de 0-2.

Lasse Schöne dacht in de 85e minuut nog de aansluitingstreffer te maken maar hij stond buitenspel. In de van beide kanten slechte wedstrijd werden nog 3 gele kaarten uitgedeeld; 1 voor Sibum en 2 voor de Grieken.

Laten we het er maar op houden dat een slechte generale een goede uitvoering is. Dus dat belooft wat zaterdag tegen VVV!


 
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

31-07-2010 17:17 door
ja,het was niet best,soms slaap verwekkendGapen
hopelijk komt er nog wat bij voorin....
Sjaal
31-07-2010 17:24 door
soms slaapverwekkend? bijna de gehele wedstrijd was slaapverwekkend, sjongejonge wat een niveau.. hadden ze er wel zin in? Zaterdag VVV pakken we!
31-07-2010 17:40 door
Ikdenk dat we weer bedrogen worden dit seizoen hoe kan je nu ongeinspireert voetballen wordt weer helemaal niks de nieuwe nummer een van gelderland komt er aan Graafschap kijk war die wel binnen halen met Poepon blijft raar dat de selectie nu nog niet rond is maar mischien komt er morgen nog een verassing????
31-07-2010 18:00 door
nou, laten we hopen dat het volgende week zaterdag een wereldpot wordt, en dat heel NEC zich even van zn beste kan laat zien. alleen nu nog hopen op een paar versterkingen en dan winnen van die geel swerte!!Sjaal Sjaal
31-07-2010 18:24 door
wat een drama kut spelers kut bestuur paniek paniek we gaan degraderen!!!!!
gaaaaaaap
ok je speelt ongeintereseerd, is niet goed maar wel te begrijpen. die jongens willen gewoon beginnen en niet weer zo,n nietszeggende pot spelen. geen publiek geen spanning.
volgende week is belangrijk, dan pas kun je zien waar de selectie staat.
hoop wel dat er nog 1 vleugelspeler en 1 creatieve aanvallende middevelder bij komt.
komen die niet moeten de jongens die er nu zijn het laten zien.
31-07-2010 18:43 door
een spits die kan scoren heb je nodig!!!!!
31-07-2010 19:59 door
valkhof heeft ook gelijk, ik denk niet dat deze jongens tot het bot zijn gemotiveerd om nog niet eens in een kwart gevuld stadion te gaan spelen, tegen weer een onbekende nietszeggende club. Volgende week kunnen we met ze allen gaan oordelen!
31-07-2010 20:16 door
De hand van Vloet was weer duidelijk zichtbaar, breed en terug zonder diepte.
Ook als je geen goede voorhoede hebt kun je in ieder geval wel naar voren spelen, maar we stonden meer op onze eigen helft dan op die van de tegenstander, en dan win je nooit. Niet om aan te zien.
En die "nietszeggende" Griekse tegenstander tikte NEC helemaal van de mat.
31-07-2010 21:33 door
het enige waar ik van kon genieten was het broodje hamburger in de rust
31-07-2010 22:12 door
En wederom een draak van een wedstrijd,de hoeveelste is dat de afgelopen anderhalf jaar?
En wat betreft versterking voorin;wat heb je eraan als de opbouw als vanouds dramatisch is?
Nee,dit wordt weer billenknijpen dit seizoen,er is helemaal niets waar je je als trouwe supporter aan vast kan klampen.
er zijn 3 lichtpunten;
babos is voor n.e.c begrippen een geweldige doelman,otten als hij gevrijwaard blijft van blessures de toekomstig leider van onze club en lasse schone die boven iedereen uit stevent.de laaste gaat natuurlijk weg wat sommige domoren hier ook willen geloven.Deze jongen wil hoe dan ook in het deense nationale elftal komen en prijzen winnen dus hoeveel geld je hem ook biedt,die is straks echt vertrokken.
De rest; eenheidsworsten die dit jaar samen met vitesse en de graafschap uit gaan maken wie er nacompetitie gaat spelen.Er zit gewoon te weinig kwaliteit in dit elftal,maar wat veel erger is; een club als vitesse houdt wel uitverkoop maar krijgt er nog centen voor en nog pijnlijker,de jeugd krijgt(weliswaar noodgedwongen) er veel meer kansen. Tel daarop de zeer defensieve coach , een td die onervaren is en een (waarschijnlijk) verstoorde verhouding met de investeerders en je weet dat het zeer zware jaren gaan worden. En dat onderzoek vanuit de gemeente bevalt me ook niet zo,ik moet het nog zien of dat stadion er komt.Sorry, over het algemeen ben ik geen pessimist maar ons cluppie drijft naar de afgrond en we staan erbij en kijken ernaar.Ik vind de doelstelling die nu geformuleerd wordt ;plaats 9-13 dan ook niet reeel.
01-08-2010 00:03 door
Het klasje is vorig jaar al niet overgegaan inclusief Vloet. Maar ook de leiding heeft hier debet aan. Aanvallend stellen we niks voor. Wisten we al maar onze leiding hield uitverkoop. Van Beukering, Tjibamba, Saidi, El-Kabir, Sarpon allemaal weg om wat voor reden dan ook. Wat kregen we terug? Een jeugdspeler en George. Veel te weinig voor dit niveau. Zelfs Vlem is geen volwaardige spits. Voorin moeten er zeker 2 spelers bij liever 3, maar ik zie ze niet zo gauw komen. Verder mist deze selectie lef en passie. Er moet Spaanse peper in. Durven vooruit te spelen. Zie Fc Twente, altijd in BEWEGING!! Je kon duidelijk zien dat die gasten een klasse beter waren dan het gebrei van Ajax. Leuk voetbal zonder potentie en net als NEC geen volwaardige spitsen. Alleen Suarez.

Als NEC niet heel gauw wat leuke spelers erbij neemt zitten we gewoon weer rond de 14e 15e plaats. Als inkoper had ik gewoon Yilderim genomen (komt vanzelf op nivo) en heeft een goede trap. George op links. Nog een spits erbij (Poepon) en NEC was voorin klaar geweest. Goedkoop, met 2 spelers met Eredivisie niveau. Achterin mis ik ook nog de snelheid. Investeerders het is tijd om NEC te helpen naar een stabiele middenmoter, want hiermee gaan we het niet redden. Het genuil begint nu al.
01-08-2010 00:46 door
Slogan voor NEC dit jaar is.......ALTIJD IN BEWEGING Sjaal
01-08-2010 11:55 door
Als je toch in Amsterdam wilt gaan winkelen, misschien proberen Suk er nog bij te halen, heb je iets achter de hand, is toch een breekijzer, een jongen die hier misschien wel iets los kan maken.
01-08-2010 12:28 door
waar staat dat ze in amsteram willen gaan winkelen? en wie zegt dat ajax suk zou laten gaan?
wie zegt dat suk zelf naar nec wilt komen?
iedereen roept maar dat we die en die speler moeten halen, maar zo makkelijk is dat allemaal niet
01-08-2010 13:09 door
Vloet weet vaak hoe hij het moet zeggen op zijn Brabants. Termen als "Het was dramtisch, een draak van een wedstrijd, zonder beleving en passie geen beweging en ga zo maar door. Deze zinnen zullen we nog heel vaak gaan horen. Vloet zou zich eens moeten afvragen hoe dit om te zetten in daadkracht dan met loze zinnetjes te komen die de spelers kennelijk niet raken.
01-08-2010 16:18 door
En alweer 0 goals voor en een draak van een wedstrijd. Oh oh oh, wat zal het weer vaak een lange zit gaan worden. Pfffff. Waar blijven die versterkingen?! Dan inderdaad maar Yildirim en Denneboom gratis ophalen. Misschien dat ze hier toch weer de oude worden. En voor wat betreft de investeerders, die doen niets meer. Eerst moet de club ploffen of er moet een aantal mensen opstappen. Zo lang dat niet gebeurt hoeven wij het er niet over te hebben.
01-08-2010 16:26 door
kan me voorstellen dat spelers na zoveelste nietszeggende oefenwedstijd niet voor de volle 100% gaan, maar tegen een club uit de Griekse 2e klasse mag toch wel iets meer worden verwacht................
maar goed slechte generale, dus wie weet. ik hoop alleen dat ze Vloet niet laten aanmodderen als we straks
na de eerste 3 wedstrijden nog maar 1 punt hebben.................
succes NEC en geef ons een (veel) beter seizoen !!!Sjaal
01-08-2010 21:23 door
Mensen hou toch op over die Denneboom,... die heeft de club geen goeds gebracht, speelde op halve kracht hier vertelde hij doodleuk in de VI... heeft het overal verpest voor zichzelf,... en dan zullen wij hem weer terughalen ??? pfffff nee dank je maar alles liever dan dat.
01-08-2010 21:28 door
Ze zijn gewoon niet slim bij NEC ze doen saidi weg maar hebben niets achter de hand ...mij is altijd geleerd
geen oude schoenen weg te gooien voor je nieuwe hebt... maar de heren bestuurders weten hetwaarschijnlijk beter, ze zijn gewoon weer aan het gokken net als ieder jaar ...op afvallertjes bij topclubs die een half jaar of een jaar hier komen ballen en dan vrolijk NEC weer de rug toe keren ...hoe wil je vooruit als je telkens spelers maar voor een jaar of een half jaar tot je beschikking hebt , ik hoop echt op investeerders die weer wat willen doen want dit gaat echt verkeerd aflopen als men op deze manier doorgaat met de club te besturen... ze zijn gewoon aan het gokken iet meer en niet minder , totddat Aalbers straks weer roepen gaat dat ze toch maar wachten tot de winterstop omdat er nu niets beschikbaar is ...het bekende verhaaltje ..
02-08-2010 11:06 door
Vloet moet ff een andere plaat op zetten. Dat ge-chagrijn de hele tijd maakte in het begin misschien nog wel indruk, maar veel van hetzelfde is gewoon niet goed. Andere trainers benadrukken vooral om "voort te bouwen op het goede". Da's een betere gedachte dan met inzet spelen en vervolgens (alweer) een donderpreek aan te horen. Het menselijke en persoonlijke element van Been - die zowel complimenten als uitbranders gaf - bracht NEC tot grote hoogte.
P.S.
Heeft Vloet al een (niet-sarcastisch) grapje gemaakt in de media? Tong
02-08-2010 14:03 door
Vloet kan beter maar eens dit team aan het voetballen krijgen... Ik was al geen fan van hem, en dat bevestigd hij deze keer weer ! Ik vind hem maar een slappe trainer, ik zie hem meer in de dug-out dan op het veld. Wij hebben meer het type Verbeek nodig...
02-08-2010 20:12 door
Laten we idd positief beginnen aan de nieuwe competitie, hoop doet leven nietwaar, maar dat we veel verder
komen dan spelen om niet in de nacompetitie verzeild te raken, zie ik vooralsnog niet in.
Hoe is het in godsnaam mogelijk dat er maar met de pet naar wordt gegooid in zo'n wedstrijd als tegen de Grieken. Er is slechts 1 oorzaak aan te wijzen : de spelers bepalen zelf hoe er gespeeld wordt en dat betekent dus dat Vloet gewoon in de ruimte staat te kletsen. Dus hij heeft geen gezag over de groep.
Het is te hopen dat ie dat wel krijgt en alles wat het elftal uitvoert niet als ""amateuristisch"" afdoet.
Hij moet de lijnen en de tactiek bepalen en niet het elftal. Maar ik ben bang dat hij daar geen kaas van heeft gegeten. En het is toch zo simpel, de bal moet in het doel van de tegenstander en liefst zoveel en zo snel mogelijk. Bespaar ons aub het tikkie breed en achteruit getik. Anders Vloet : als je de boel niet aan de gang kunt krijgen : kappen ermee !!!! Maar goed, laten we eerst maar eens de eerste 3 wedstrijden afwachten.
Misschien zien we het te somber in.

"NEC ook op het witte doek een succes is?"
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen