Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 319
NEC niet langs De Treffers
woe. 6 oktober 2010

Een sterk verjongd NEC heeft vanavond met 2-2 gelijk gespeeld bij de Treffers. Bij rust leidde NEC het oefenduel, dat werd gespeeld ter gelegenheid van de opening van het nieuwe clubhuis van De Treffers, nog met 0-2.

NEC mistte in Groesbeek naast een groot aantal geblesseerden ook diverse spelers vanwege interlandverplichtingen en startte daarom met een aantal spelers van Jong NEC in de basis. In de tweede helft werden nog eens 5 andere potentiële basisspelers vervangen en stond er een veredeld Jong NEC op het veld. Veel spelers van dat elftal kwamen twee dagen geleden nog in actie tegen Jong Heracles.

De ruststand werd bereikt dankzij De Treffers keeper Erik Makaay. De doelman stuntelde bij een afstandschot van Bas Sibum en liet een eigen ingooi van zijn voet springen, waarna Vleminckx kon scoren.

In de tweede helft waren de rollen grotendeels omgedraaid. Via een van richting veranderde vrije trap kwam De Treffers terug in de wedstrijd en twintig minuten voor tijd moest keeper Marco van Duin zelfs de gelijkmaker incasseren door een goede kopbal uit een corner.

Niet echt een best resultaat dus, al zullen er weinig mensen wakker van liggen. Trainer Vloet was uiteraard wel weer eens heel erg boos en sprak van een 'NEC-onwaardige uitslag'.