Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 62
Gras van de buren: Je baan of je club
din. 4 november 2008 

In deze rubriek met de naam "gras van de buren.." pikken we voor jullie opmerkelijke, grappige, belangrijke, onbelangrijke, bizarre, vreemde, domme, treurige, mooie en kansloze berichten over voetbal en al haar randverschijnselen van het net. Als NEC supporter wil je natuurlijk weten hoe het gras er bij andere clubs bij ligt, hoewel het Goffertgras zal natuurlijk altijd het mooiste blijven. Deze keer nemen we je mee naar Enschede.

Clubliefde kan soms erg ver gaan. Vele van ons hebben zich in hele rare bochten moeten wringen om vrij te krijgen op je werk om naar Boekarest, Zagreb en of naar Moskou af te reizen. Ook Maikel Behrens uit Oldenzaal wou vrij hebben om met zijn FC Twente naar Manchester af te reizen. Zijn werkgever dacht daar anders over. Het onderstaande bericht komt van de site van De telegraaf.

Hij kon kiezen: zijn baan óf FC Twente. Het werd de regionale voetbaltrots. En dus zit Maikel Behrens (27) uit Oldenzaal momenteel zonder werk. Behrens is idolaat van FC Twente. De afgelopen elf jaar miste hij door omstandigheden slechts drie wedstrijden. Maar omdat het momenteel razend druk is op zijn werk, een timmerfabriek, dreigde hij de UEFA-Cupwedstrijd van overmorgen tegen Manchester City te missen.

Behrens: "De voorgaande twee UEFA-duels heb ik met heel veel pijn en moeite kunnen bijwonen. Mijn voorwerker stelde me deze keer echter keihard voor de keus: óf werken óf naar het voetballen. Het werd dus dat laatste." Vervolgens kreeg hij te horen dat hij maandag niet terug hoefde te komen. "Waarop ik heb gezegd: dan kunnen we er net zo goed meteen mee ophouden." En dus is Behrens sinds deze week werkloos. Hij wil niet zeggen voor welk bedrijf hij werkte.
 
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

04-11-2008 10:47 door
super....!
04-11-2008 10:55 door
je kunt doorslaan natuurlijk... hoe moet hij nu zijn seizoenskaart, laat staan uit-kaartjes betalen?Confused
04-11-2008 22:03 door
ik heb hetzelfde meegemaakt werk zat hoor!!!of je moet oud zijn...
05-11-2008 00:47 door
@Denniesee26

De leeftijd staat erbij; hij is 27.
Moet dus nog wel lukken om een andere baan te vinden maar toch wel echt een gevalletje van clubliefde Love
05-11-2008 11:53 door
haha,

hebben jullie trouwens ook op tv gelderland gelezen dat nicky hofs is opgepakt? Hij had een vechtpartij in arnep ofzo:P
05-11-2008 18:42 door
zou wel om zijn string gegaan zijn Big grin

"NEC bijna 1 op 1 loopt met shirtsponsors?"
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen  |  NEC