Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 89
NEC pakt weer drie punten in enerverend duel met NAC
vrij. 12 februari 2010 

In een zeer koude Goffert, waar zelfs speciale heaters moesten worden aangerukt om het veld op tijd speelklaar te krijgen, stond vanavond de 'klassieker' NEC-NAC op het programma. Heubach en Saidi ontbraken aan NEC-zijde vanwege blessures. Daarom mocht Bram Nuytinck voor de tweede maal dit seizoen in de basis starten op linksachter, terwijl Vloet blijkbaar ook Twitter volgt en Mitchell Burgzorg als rechtsbuiten posteerde. Op linksbuiten mocht Erton Fejzullahu, die de laatste weken uit de gratie was gevallen bij Vloet, weer eens opdraven in plaats van Davids.

Na de drama-optredens van de laatste twee weken trok NEC deze avond eindelijk weer eens voortvarend uit de startblokken, met veel inzet en een degelijk baltempo. Na tien minuten resulteerde dit dan ook in een enorme kans voor Vleminckx op aangeven van Fejzullahu, maar de Belg faalde jammerlijk op een meter van het doel. Aan de andere zijde mocht De Graaf aanleggen, maar zijn schot werd gekeerd door Babos.

In de 17e minuut was het de jonge Bram Nuytinck die uit een corner vrij mocht inkoppen en NEC zo op een 1-0 voorsprong zette. In de 25e minuut trok NAC de score echter alweer gelijk na een loepzuivere vrije trap van ex-NEC'er Snoyl. Drie minuten later lag ook de 1-2 in het net, na een snelle uitbraak van Lurling. NEC bleef echter aandringen, en na 36 minuten was het warempel wederom Bram Nuytinck die op bijna identieke wijze als zijn eerste treffer de 2-2 mocht binnenkoppen. Dit was ook de ruststand.

Beide ploegen begonnen ongewijzigd aan de tweede helft. Ook daar bleef het spelbeeld gelijk aan de eerste helft, met NAC de iets beter voetballende ploeg maar NEC met de meeste inzet en wilskracht. De ploeg speelde gedurfd, fel en werkte zich een slag in de rondte. Die instelling werd in de 56e minuut beloond toen Radomski op aangeven van Sarpong de bal op de rand van de 16 meter prima meenam en langs Ten Rouwelaar werkte: 3-2. En twee minuten later was het zowaar zelfs 4-2, nadat Pothuizen een hoge vrije trap van Sarpong binnenkopte.

NAC bracht Kolkka in voor Gilissen in een poging om het tij te keren. Een kwartier voor tijd werd ook Vleminckx, die wederom een matige wedstrijd speelde, naar de kant gehaald voor Rutger Worm. Zes minuten voor tijd bracht NAC ook nog Caïro en Reuser in voor Gorter en Lurling. NEC bleef echter redelijk eenvoudig de bovenliggende partij, afgezien van een schot op de paal van Kolkka in de laatste minuut, en stak dus geheel verdiend wederom de volle drie punten in de zak. En de Man Of The Match? Die ging uiteraard naar Bram Nuytinck.

Klik hier voor de statistieken van NEC - NAC.

'Zo Zagen Wij Het' & 'Rondje Om' volgen later.
 
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

12-02-2010 22:49 door
JAAAAAAA lekkere wedstrijd hoor!!! super gespeeld, klasse boys! Sjaal
Bram Nuytinck = TOPPERTJE

Nu lekker het carnavalsweekend in! Klappen
12-02-2010 22:55 door
Gefeliciteerd vanuit Breda, nac speelde helaas als een slappe dweil met de carnaval voor de deur.
Veel meer inzet bij nec.
Volgend jaar revanche!Cool
12-02-2010 23:02 door
Geweldige prestatie dit!!! Eindelijk een NEC gezien waar we weer trots op kunnen zijn. Voetbal was zeker nog niet perfect maar de inzet maakt alles goed. De wil om er iets van te willen maken straalde er vanaf en dan zie je ook dat je kansen krijgt. Hele belangrijke winst dit die ik toch stiekem als 3 bonuspunten zie!!
Nu winnen van Willem 2 en we kunnen eindelijk weer een beetje omhoog gaan kijken. Zeker nu Goossens en Otten weer terug zijn!!!! Schone volgende maand en we hebben weer een perfect elftal.
12-02-2010 23:15 door P@rickK
Het was een lekker avondje NAC Big grin
12-02-2010 23:19 door
Vloet is TOP!!!
12-02-2010 23:20 door
Bijna iedereen speelde goed (alleen Vlem wat minder), maar met name Zomer, Sarpong en Nuytinck speelden fantastisch. Zelfs Fejzullahu speelde niet eens dramatisch. Dit geeft vertrouwen! Sjaal
12-02-2010 23:21 door
Wat een afgrijslijke irritante kwallekop die Lulring. The finger

Mooi dat het irritante gekwijl van nak werd afgestraft. Goed gescoord uit dode momenten. Maar gecreeerd werd er wederom weinig. Sarpong had 4 assists, maar was in de passing eigenlijk bedroevend, vooral in de 2e helft.
Prachtige prestatie van Nuytink. Geweldig. Heubach kan met de post terug naar twente. Dat had Aalbers weer goed gezien. Kuch.

De grootste winst vandaag was dat er vanaf het begin gestreden werd. Prima, zo hoort dat ook, dan dwing je tenminste nog iets af.
Hopelijk kunnen ze dit weer opbrengen tegen willem2, dan zou je goede zaken doen.
12-02-2010 23:29 door
wat een geweldige pot met zeer knap 3 punten. Iedereen op de spits na geweldig gevochten en gevoetbald.
4 gewonnen uit 5, zo zie je dat 12 punten je behoorlijk wat plaatsen hoger kan brengen.
Nu willem II en groningen en je bent veilig.
Jongens proficiat. Klappen Sjaal Mr. Green
13-02-2010 00:21 door
lekker 3 punten
van mij mag nuytinck elke wedstrijd in de basis en fejzullahu heeft ook wel bewezen aardig te voetballen in iedergeval veel beter dan het drama worm
maar lekker gedaan NECSjaal
13-02-2010 00:36 door
Uitstekende pot in die kou. Prima spel weer van Sarpong en ja Nytinck ik had het hier al eens gezegd, dat kan nog wel eens een goudhaantje voor NEC worden. De manier zoals ie de tweede goal binnenkopte getuigd van absolute klasse Thumbs up
13-02-2010 00:40 door
burgzorg. Van mij mag die zich iedere week wel in de basis twitteren! Wat een inzet! TOPPraise
13-02-2010 01:26 door
De beste wedstrijd sinds 2008 en wat een inzet. zo win je zelfs van een voetballend beter elftal.
Bram Nuytinck was terecht de man of the match, met alle respect voor el ak, maar die ben ik zo snel vergeten.
Erton blijkt op links wel te kunnen voetballen, en burgzorg ? wat een energie, die gast heeft volgens mij meer dan een marathon gerend en pas de laatste 5 minuten zat hij er doorheen.
voor de rest het hele team zeer goed wat betreft inzet. kijk nu met meer vertrouwen uit naar volgende week.
13-02-2010 01:31 door
Ben toch nog vergeten om Potje speciaal te complimenteren.
die speelde vandaag als Wisgerhof tijdens zijn beste wedstrijden. grote klasse zeker gezien zijn leeftijd !!
13-02-2010 03:22 door
Mijns inziens waren Potje en Burgzorg beiden de mannen van de wedstrijd.. En dan met name de lettergreep STRIJD meegerekend, weet niet waar jullie naar hebben gekeken... Praise
13-02-2010 07:00 door
Eindelijk weer eens genoten.Erton eindelijk eens in positieve zin gezien.En niet geheel onbelangrijk eindelijk eens fatsoenlijke corners en vrije trappen voor het goal,hulde Sarpong.En Heubach kan aan het einde van het seizoen ook weer terug,want er breekt waarschijnlijk eindelijk iemand door vanuit de jeugdKlappen Ga zo door jongens en ik ben weer een tevreden supporter.
13-02-2010 07:23 door
goede wedstrijd jongens!!! iedere wedstrijd deze inzet graag, dan komt het zeker goed!!!! nuytinck super jongen!Praise Praise
13-02-2010 09:08 door
Eindelijk weer eens een geweldige pot gezien.
Strijd stoond voorop en er werd ook nog eens leuk en snel gebald.
Nuytinck speelde een geweldige pot en ik neem aan dat hij Heubach naar de bank heeft gespeeld.
Wat was die Lurling een lamlul zeg...beetje proveceren na dat doelpunt en ook nog klagen bij de scheidsThe finger
En die Snoyl had een dikke rode kaart moeten krijgen voor die charge op Potje. Maar mishandeling is die dikke Snoyl niet vreemd.
Woensdag met net zo'n instelling het veld op tegen Willempie2 en dan weer 3 punten erbij schrijven.
De nr1 van Gelderland, de nr1 van GelderlandLet op
13-02-2010 09:26 door
Gisteren genoten in de goffert van een goed nec. De hele ploeg speelde goed. Ik zit op dit moment de hele
wedstrijd nogmaals op eredivisie live te kijken en wat een ... die Leo Driessen. zo negatief over nec.
Wat heeft die man tegen nec??? Ik zit me hier echt op te vreten. En dat is elke wedstrijd zo.
13-02-2010 09:44 door
Klasse mannen, proficiat !! Zo nog 2 wedstrijden en we zijn er weer helemaal !
Hou nog even vol !!!
13-02-2010 10:02 door
jansen1980: heb gisteravond ook de wedstrijd gevolgt op eredivisie live en eerlijk waar die leo driessen moeten ze echt niet meer binnen laten in de goffert want hij laat echt merken dat die antie nec is zeg sta er niet gek van te kijken dat die in nijmegen weer tegen een vuist aan zal lopen en dat verdient die ook echt wat is die kerel slecht zeg.
13-02-2010 10:10 door
geweldig, vooral Nuijtinck en Sarpong. Eindelijk geen gezeik op Aalbers en Vloet. Het bouwen begint nu vruchten af te werpen. Topprestatie 12 punten uit 5 wedstrijden. Gewoon 6 erbij pakken en de linkerrij ligt in het verschiet.
13-02-2010 11:03 door
Naar al het negative wat ik de afgelopen weken heb geschreven moet ik nu erkenen gisteravond genoten te hebben van ons NEC en daar hebben alle spelers aan meegewerkt jongens bedankt.Sjaal Sjaal Sjaal
13-02-2010 12:00 door
wel leuk hoe nu iedereen reageert op nuytinck maar de echte man of the match was natuurlijk SARPONG met 4 assist Praise Thumbs up
13-02-2010 12:01 door
Nuytinck topper!!!!!... dat word onze nieuwe linksback..ik hoop dat hij mag blijven staan want ik vind hem 2x beter dan Heubach...met alle respect overigens voor Heubach maar die gaat toch weg aan het eind van het seizoen...Nuytinck kan een grote worden want goede backs heeft Nederland weinig

Nuytinck in oranje!!!Mr. Green
13-02-2010 12:06 door
@Aqua.... wat is het verschil met zijn 1e en zijn 2e dan ? twee identieke doelpunten waren het...allebei bijzonder knap ingekopt hoor klasse....nu willem2 afdrogen en zondag grunn dan kunnen we zowaar nog meedoen om europees voetbal...
13-02-2010 12:12 door
Alles komt goed Sjaal Sjaal Sjaal Sjaal
13-02-2010 12:45 door
Nu maar hopen dat Vloet Nuytinck niet te aanvallend ingesteld vind Big grin Klappen Mr. Green Praise Sjaal
13-02-2010 12:46 door
Toppie!Toppie!Toppie!
Gisteren gespeeld zoals het hoort, snot voor de ogen en gaan voor die punten.
Vleminx viel wederom weer wat tegen, zou wel eens een kker een goede aktie van hem willen zien i.p.v. laten vallen en konstant tegen een verdediger hangen en alleen maar achteruit spelen. Kun je wel een harde werker zijn, maar dan kun je net zo goed in de kolenmijnen gaan werken. Fezulahuh moet met wat meer durf gaan spelen, dan lukken ook wat meer akties. Verdediging wel top, vooral nadat Wellenberg eindelijk doorhad, dat die Lurling wel heel makkelijk bij hem wegliep. Sarpong toppie !!!! Nuytinck hoort gewoon voortaan in de basis te staan, 100 % perfect verdedigen en ook nog een doelpunt maken om vervolgens een kwartiertje later dit met een carbonnetje ertussen nog een keer te doen !
Worm zou ik aanraden, om eens een keer les te gaan nemen bij Burgzorg, leert hij misschien ook een keer, wat werken is vooor de bal en niet als een slappe lul het veld betreden. Met alleen maar de kapsjones-gast uit te gaan hangen redt je het niet, hoor Rutger.
Sjaal Sjaal Sjaal Sjaal
13-02-2010 13:08 door
klasse jongens
bram voortaan in de basis zeg ik
maar heb wel zo'n idee dat sarpong na dit seizoen gewoon weer voor ajax speelt
dus probeer m snel vast te leggen
want hij is erg belangrijk Sjaal
de echte nummer 1 van gelderland zijn wij
13-02-2010 13:34 door
Sjaal
13-02-2010 13:54 door
ga zo door jongens,KLASSESjaal Sjaal Sjaal Sjaal Sjaal
13-02-2010 14:00 door
Weet iemand eigenlijk hoe die deal met Sarpong in elkaar steeks....als je op voetbalzone de reacties van de ajaxieden leest dan zeggen ze allemaal dat ze blij zijn dat Sarpong bij ons speelt zodat hij volgend seizoen daar in de basis kan....., wij hebben toch een optie tot koop bedongen??? Zelfs al zou ajax hem terug willen dan nog hebben met die optie een 1e recht????? Voor Sarpong trouwens ook veel beter om hier nog 2 a 3 seizoen te spelen....
13-02-2010 15:46 door
naar mijn mening viel Vlemincxz inderdaad wat tegen, voor de rest van de selectie (Y), voor Sarpong en Burgzorg (Y)(Y)

het volgende; 'beste' heer Aalbers,
zoals je hebt kunnen zien is de kwestie linksback opgelost! wat een voetballer die Nuytink!
Ik hoop, en ga er van uit dat hij zo blijft spelen! leuk van die twee goals, maar buiten dat, er kwam niemand doorheen, hij had alles, was verdedigend super, en aanvallend eveneens! voor de rest van het seizoen zitten we gebakken! maar... als hij dit weet door te trekken, dan ga maar vast zoeken voor een andere speler op die positie, aangezien El Ak het voor zichzelf onmogelijk maakt terug te keren, of het de waarheid is daar gelaten, en Heubach maar tot het eind van het seizoen blijft..
deze Nuytink is straks gewoon weg, wacht niet weer tot het laatst met spelers zoeken!

Of wil je straks nog aanvallers op de backposities zetten???
13-02-2010 17:33 door
Radomksi : Goede wedstrijd , mooi doelpunt !Thumbs up
13-02-2010 19:41 door
ERTAN WAS OOK GOED DAS OOK EEN HEEL GOEDE SPELER en sarpong maakte ook VEEL fouten ik weet niet of jullie alleen 4 assist hebben gezien???

goede corners EINDELIJK!!!

compliementen aan iedereen

vond vlemmings niet zo goed maar normaal is hij beter dan het rest van het eltal dus het vergeven hem en BURGZORG BASIS PLAATS ZO DOOR JAGEN HOU IK VAN!!! en ERTAN OOK ik wil dit als basis eltal zien!!!!! ik vond RADOMSKI men of the match!!!! die jongen speelde egt goed goede paasjes slimme paasjes enzoo en sarpong had er ook met rood af kunnen gaan hijs nog jong!!! die sarpong moet je niet te veel om hoog prijsen maar op de bank en kopen voor prikje van ajax niet heel goed maken en dan niet kunnen betalen!!! op die positie hebbe we genoeg andere lopen;) wel goede voorzette hoor;) ow wellenberg was ook zeker lekker bezig vind die jongen al op nivo dani!!!! zoals hij ook mee na voren gaat goede jongen BRAM HOELIGUN!!!!!!!
14-02-2010 17:34 door
Yeah!Sjaal





"Emmen ooit NEC was? "
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen