Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 81
Vloet laaiend na nederlaag 'amateuristisch' NEC
zon. 1 augustus 2010

Wiljan Vloet was niet te spreken over de manier waarop NEC doelpunten weggaf in het oefenduel met Ergotelis. De oefenmeester van de club uit Nijmegen noemde de fouten zelfs amateuristisch.

"We hadden na die goede opening in de eerste helft al slappe fases waarin het voetbal niet goed was. De tweede helft was heel erg matig. Gewoon slecht. De manier waarop die tegengoals vallen na balverlies van ons vind ik zelfs amateuristisch", aldus een zeer ontevreden trainer tegenover De Gelderlander.

NEC verloor in het eigen stadion met 0-2. De doelpunten vielen in de tweede helft. De openingstreffer kwam op naam van Mark Otten die de bal in de 55ste minuut achter zijn eigen doelman werkte. Een minuut later plaatste Nikolaos Karelis de eindstand op het scorebord.

Bron: VoetbalPrimeur