Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 142
NEC reserves verliezen van Jong Mechelen
din. 11 januari 2011

De NEC reserves werkten vanmiddag om 14.00h een wedstrijd af tegen Jong KV Mechelen in Benahavis, de tijdelijke thuishaven van de Belgen. De reserves verloren deze wedstrijd met 3-0. Bij de rust stond NEC al met 2-0 achter.

"NEC B" verscheen met de volgende 11 spelers aan de aftrap: Van Duin; Wellenberg, Otten, Ebergen, Van Dijk; Secerovic, Loen, Fejzullahu; George, Ten Voorde, Alakmak.

Furkan Alakmak moest in de 7e minuut al afhaken met een blessure, die overigens niet ernstig lijkt. Hij werd vervangen door Grootfaam. Malinwa-speler Benteke scoorde voor de rust twee maal. In de tweede helft kwam Latupeirissa in het veld voor Ten Voorde. In de 65e minuut kwam Ten Voorde opnieuw het veld in, ditmaal als vervanger van Ebergen. Dunkovic bracht een kwartier voor tijd de eindstand van 3-0 op het bord uit een vrije trap.

De eerste klap is dus voor de Mechelenaren. Later volgt op onze site een uitgebreid verslag van de wedstrijd tussen de hoofdmacht van NEC en KV Mechelen, die op het moment van schrijven nog in volle gang is.