Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 17
Goffert Gossip: Wisgerhof en Davids prima ijscomannen!
din. 6 mei 2008 

Onze DTH-paparazzi was vandaag aanwezig op de training en zag dat Lorenzo Davids en Peter Wisgerhof het slachtoffer werden van hun eigen falen voor de goal. De selectie werd vandaag namelijk verdeeld in duo's die om en om moesten voorzetten en afmaken. Ze verdienden een punt wanneer een bal direct uit de lucht in de goal geschoten of gekopt werd achter doelman Baart. En met dit zonnige weer werd er natuurlijk een toepasselijke prijs op gezet. Het duo met de minste goals moest trakteren op ijs. Been beloofde dat het beste duo in de basis zou staan. Die belofte maakte hij echter wel op een "veilig" moment, namelijk toen al lang en breed bekend was dat de strijd tussen de twee beste tweetallen zou gaan tussen Beukering-Olsson en El Akchaoui-Lens. Uiteindelijk bleek Van Beukering's laatste schot bepalend te zijn voor de overwinning. Volgens Potje was dat doorgestoken kaart "Logisch dat Rein die bal door laat, want die twee zijn vrienden van elkaar." 

Onderin bleef het lang spannend. Potje en Vadocz waren vrij snel veilig, maar voor mannen als Sibum (die iedere goal vierde alsof het de winnende goal was in de play-offs), Babos, Dani, Muslu en Holman, was het nog even afwachten. Uiteindelijk bleken Wisgerhof en Davids de grote verliezers. Potje liet meteen weten dat hij een Calippo wilde, Van Beukering ging voor de Cornetto en Bas Sibum zagen we later met het goedkoopste ijsje (een raket) rondlopen in de Brasserie. Ook Mario Been had genoten van het ijsje. Kortom: Wisgerhof en Davids kunnen na hun cariere prima als ijscoman aan de slag. Wij hebben nog wel een tip voor Mario: Als het scherper moet is het misschien een idee om de verliezers alle scc houders te trakteren op een ijsje. Kijken of er dan ook zoveel ballen hoog in de bomen verdwijnen. 

   

Verliezer 1: Ijscoman Davids        Verliezer 2: Ijscoman Wisgerhof

 


De Trouwe Honden kan op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor het waarheidsgehalte, de actualiteit, de inhoud of zelfs maar het nut van de nieuwsberichten in deze rubriek .


 
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

06-05-2008 20:02 door
hahaBig grin
06-05-2008 20:10 door Daan
Klappen
06-05-2008 20:42 door
Lol
06-05-2008 20:42 door
haha wel leuk soiets :D
07-05-2008 17:25 door
was echt leuk gister

"NEC meer dan 10 speellocaties heeft gehad, voordat de Goffert de thuisbasis werd?"
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen