Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 17
Goffert Gossip: Pakjesavond in de Goffert?
vrij. 5 december 2008 

Vanavond zullen bij de meeste gezinnen in Nijmegen en omstreken de kado's weer uit de grote zak van Sinterklaas komen op deze 5e december. Ook bij NEC schijnt de Goedheiligman langs te zijn geweest. De bezorgpiet wilde er nog niet veel over loslaten, maar het zou kunnen dat de paar kado's die nu op Stadionplein 1 liggen binnenkort aangevuld worden met heel veel meer kado's, misschien wel voor iedere supporter één! Volgens de geruchten zou het gaan om een zogenaamd compensatie-kado. De kortingsbonnen voor de fanshop zijn al enige tijd verdwenen en vorig jaar werden seizoenkaarthouders getrakteerd op een "Wij staan voor NEC" sjaal. Ook dit jaar kunnen we waarschijnlijk weer vol verwachting ons hertje laten kloppen.

Zoals gezegd, bezorgpiet deed erg geheimzinnig en liet niet veel los, maar een snelle blik in de zak leverde ons wel wat informatie op. Het leek toch verdacht veel op een minidressje, je weet wel zo'n klein shirtje die je op je autoruit kunt plakken. Aan de voorzijde een klein NEC-shirtje met de hoofdsponsor erop en op de achterkant nummer 12 en weer de bekende spreuk die NEC bedacht heeft na een soort van overleg. Even afwachten dus of onze ogen het goed hebben gezien. Zijn alle supporters eigenlijk wel braaf geweest dit jaar?  

   Voormalig hulp-sinterklaas Oleg

 

De Trouwe Honden kan op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor het waarheidsgehalte, de actualiteit, de inhoud of zelfs maar het nut van de nieuwsberichten in deze rubriek.


 
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

05-12-2008 16:42 door
ben benieuwdKlappen
05-12-2008 16:46 door
Poutilou ofzoiets onze wit-russische vriendMr. Green
05-12-2008 21:50 door
boeiend, gewoon drie punten halen! Veel mooier kadootje en tevens nemen we nu dan al flink afstand van utreg!Thumbs up

"Een degradatie van NEC te voorspellen is?"
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen