Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 124
NEC speelt teleurstellend gelijk tegen VVV
zat. 29 augustus 2009 

NEC is er niet in geslaagd om thuis te winnen van VVV-Venlo. De openingsfase was vrij rimpelloos zonder echte kansen. Halverwege de eerste helft kwam El Kabir tot een schotje. Na ruim een half uur kreeg Honda even teveel ruimte, hij bereikte Calabro en die knikte raak. NEC oogde weinig geïnspireerd en VVV controleerde het duel eenvoudig voor de rust. Het publiek trakteerde NEC dan ook op een striemend fluitconcert, dat ook bedoeld was voor de erg warrig fluitende scheidsrechter Winter.

NEC was na rust veel gedrevener en na een hoekschop van El-Akchaoui bleef de bal in de doelmond van VVV hangen. Ramon Zomer bedacht zich geen moment, haalde om en de bal viel pardoes achter de verbouwereerde Gentenaar: 1-1.

NEC bleef druk zetten en Davids was dichtbij een tweede treffer. Dennis Gentenaar redde twee keer schitterend voor VVV, op schoten van Schöne en El Kabir. Na een goede actie van Worm konden Fejzullahu en Vleminckx niet afronden. De Belg kreeg even later nog een betere kans, maar weer wederom was Gentenaar een sta-in-de-weg. Ook met Pothuizen als breekijzer lukte het NEC niet om de winnende treffer te forceren.


 
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

29-08-2009 21:21 door
We hebben niet kunnen winnen van FC Gentenaar, mag je wel zeggen.........Huilend Huilend
29-08-2009 21:22 door
Klote scheids!!
Burgzorg, Zomer, Davids en Radomski lichtpuntjes. Het is nu duidelijk dat er echt een spits bij moet komen. El Kabir komt zijn man niet voorbij en Erton speelde vandaag heel slapjes. Gentenaar met geweldige reddingen.
Carlos, zoek aub naar een aanvaller!
29-08-2009 21:31 door
tjonge jonge jonge,deze slechte wedstrijd had je toch moeten winnen.
eerste helft was een drama,het was nog slechter als tegen roda.
tweede helft wat meer het heft in handen gehad,maar veels te gehaast op zoek na de 2-1,daarom geen het ook teveel mis.
er werd niet gevoetbald,totaal niemand die de rust in de ploeg kan brengen om orde op zaken te stellen en de wedstrijd op voetbalkwaliteit toch nog te winnen.
moet zeggen dat gentenaar een paar keer prachtig redden,geluk hadden we ook niet.
en weer een fout van een verdediger,nu burgzorg met een ongecontroleerde ketser,het moet niet gekker worden.
jongens,dit is momenteel de basis,en daar spelen er een aantal in die normaal een reserverol hebben,op de bank zit momenteel nog minder aan kwaliteit,ik bedoel,er moet wat bij,anders kun je bij lange na niet je doelstelling,namelijk het linkerrijtje halen.
een beetje voetbalkenner ziet al gauw dat je voorin tekort komt en daar voorin moet wat bij,een buitenspeler+een spits,want die belg,geloof me,die gaat een keer een doodsschop krijgen,allemaal leuk en aardig,maar haalt toch teveel theatrale grapjes uit,overigens had hij gewoon de bal binnen moeten schuiven,maar dacht misschien van,ik zal lasse de bal terug schieten,mag hij hem maken haha,echt waar.
29-08-2009 21:47 door
1e helft was gewoon zwaar klote + kut scheidsrechter The finger

2e helft nam NEC toch meer initiatief en er waren goeie kansen alleen niet goed afgerond
29-08-2009 21:50 door
Tegen het eind van de wedstrijd laatste 10/15min minimaal zie je toch dat je bank aanvallend te weinig opties heeft blijkbaar. Frusty
29-08-2009 21:57 door
hopelijk gaat aalbers nog iemand erbij halen. ze hadden v.d.beukering niet zo snel moeten laten gaan.
met dit elftal gaan we het niet redden
29-08-2009 22:27 door
Slechte pot, te onrustig en onze dure spits staat te vaak in z'n uppie voorin. 2e helft meer inzet en met een beetje geluk win je nog.
Ik vind dat er met nog meer lef (fysieke inzet) en metname vanuit het middenveld met veel meer aansluiting gespeeld moet worden zodat onze spits (en Schöne) ook veel meer aan voetballen toekomen. Ik vond Burgzorg de betere, lef en inzet, jammer van de fout maar er zijn scheidsrechters die ook voor een overtreding zouden fluiten, daar op volgend ook niet al te sterk staaltje verdedigen, als je met die Calabro gewoon meeloopt inplaats twee meter naar voren kopt ie sowieso lastiger op goal.

Zorg AUB snel dat er wat bijkomt NEC ! Ik zie graag nog sowieso een buitenspeler en als het even kan een aanvallende/verdedigende mid (hoop nog stiekem op Siem de Jong).ooow ja..en train aub eens vaker op corners en voorzetten vanaf de flank, die komen zo vaak te langzaam en hoog voor wat zo simpel te verdedigen is (erger me er mateloos aan)...De volgende twee potjes houdt ik me hart al vast als ze met deze instelling beginnen als de 1e helft van vandaag. Kom op mannen DURF te voetballen !!!
29-08-2009 22:57 door
Weer een slappe vertoning , aanvallend zijn we veels te zwak...zeg het al weken , El Kabir heeft een leuke actie maar er komt nooit iets uit voort... Fejzullahu was ook een drama vandaag.. Aalbers moet er vooral niks bij halen Frusty
soms zie je leuke dingen maar aanvallend zijn we veel te zwak om mee te strijden voor europees voetbal
Schöne kan een vertrek ook vergeten want die was ook echt slecht vandaag, kortom een grote teleurstelling vandaag, en dan vooral in aanvallend opzicht...
WE MOETEN HOPEN OP INVESTEERDERS DIE HET NUT INZIEN (ZOALS VELE HET ZIEN)... OM ER NOG WAT BIJ TE HALEN, DAT IS GEEN OVERBODIGE LUXE ...
29-08-2009 22:59 door
AALBERS WAKKER WORDEN EVENALS ONZE INVESTEERDERS... ER MOET ECHT NOG WAT BIJ !!
29-08-2009 23:01 door
echt beroerd dit ,denk dat de wedstrijd van heerenveen een uitzondering was als nec in het linker rijtje wilt spelen moet er toch veel veranderen oa dat ze eens moeten opschieten met het nieuwe stadion en zeker ook een speler er bij en ik hoop dat het ook gebeurt voor 1 sept maar heb er een hard hoofd in.
en de volgende wedstrijd ff 3 punten pakken in de glasbak van arnhem
29-08-2009 23:03 door
Waar is onze Priester Burgzorg die bovenbenen heeft van een afstandsbediening en een schot heeft van een F-pupil?

Scheidsrechter de schuld geven is makkelijk, als we 2-1 hadden gewonnen, had niemand het meer over de scheidsrechter.
Wat ik nog meer triest vind is dat Pothuizen als 2e spits wordt gebruikt achter Vleminckx!
Stel Vleminckx is nu geblesseerd, wie moet er dan in de spits? Pothuizen? Johnny was toch te slecht voor NEC? We hadden daar toch al een positie voorbezet als dubbele bezetting?
Lig toch niet te lullen man, NEC als we zo doorgaan worden we gewoon doelloos 14e.

Vitesse-NEC 3-0...
29-08-2009 23:12 door
1e helft: K scheitrechter + K spel
2e helft: K scheitsrechter + goed spel
29-08-2009 23:18 door
haal Plet van telstar,in het oefenduel tegen NEC levens gevaarlijk,en nu schiet hij ze er nog steeds voor telstar in,en niet duur denk ik
29-08-2009 23:23 door
Schiet Davis einelijk een keer op doel (en tussen de palen) staat Geweldenaar weer in de weg......Frusty
29-08-2009 23:25 door
Aalbers speelt poker en die gaat ie verliezen als er niks meer bij komt tot 1 september 18.00 uur. We moeten toch onze investeerders nog eens heel lief aankijken, anders krijgen we een heel wisselvallig seizoen. Ik heb ook de indruk dat Lodeweges niet helemaal gelukkkig is met zijn selectie. Maar dat heb je meestal als je begint bij een club.
29-08-2009 23:29 door
te veel de lange bal. vlemmincx word te veel door de lucht gezocht. dit kan goed maar dan moet er aansluiting zijn vanaf middenveld en dat was vandaag niet. En de SCHEITsrechter Winter volgende week eerstedivisie fluiten.
29-08-2009 23:42 door
Niet alleen maar de schuld zoeken bij de scheids dat is te makkelijk , we komen gewoon kwaliteit te kort.
het lijkt wel of ze een gevoel hebben dat ze met Vleminckx een vergissing hebben gemaakt en dat er nu bezuinigd dient te worden op salarissen, beuk weg..thsibamba in de etalage..Saidi komt niet meer om de een of andere duistere redenen..

ik zeg dat wanneer er niets word bijgehaald we niet eens in het linkerrijtje terecht komen dit seizoen laat staan eindigen...

Er zal nu meer dan ooit nodig was daar in arnhem gewonnen dienen te wordenSjaal
29-08-2009 23:44 door
is die naam nou zo moeilijk mensen ,,,het is Vleminckx... en geen Vlemminckx... zoals ook onze stadionspeaker hem noemtFrusty
30-08-2009 00:18 door
Pothuizen als breekijzer, Bjorn was gewoon geblesseerd??? te belachelijk voor woorden terwijl je Beukie verhuurd.
30-08-2009 00:18 door
Sorry hoor maar dit plaatje van 'final score'... Waar slaat dit op? Zwaar lelijk zeg! Hopelijk wordt dit echt niet het standaard plaatje bij elk wedstrijdverslag! Heb liever gewoon een mooie wedstrijdfoto of iets relevants!!!
30-08-2009 00:21 door
I ziet er echt nie uit!!! Verliezen we met 0-3 en dan staat er final score.....???? Beetje jammer!!!!
30-08-2009 00:42 door
De eerste helft speelde NEC zonder ruggengraat en Winter hielp ook zeker niet mee.
Honda werd wel (bijna) continu goed afgestopt. Daarvoor m.n. hulde aan Lorenzo.
Burgzorg was absoluut de man van de wedstrijd voor mij. Hij heeft zn benen onder zn lijf vandaan gerend en stond aan de basis van de meeste gevaarlijke momenten.
Björn moet wat minder toneel spelen en er niet altijd vanuit gaan dat iemand anders de afvallende bal wel oppakt, alhoewel Kabir en Erton niet attent genoeg waren... als die jongens n beetje harder hadden gelopen, had het heel anders kunnen lopen vanavond. Hopen dat ze in Arnhep harder lopen! Sjaal
30-08-2009 01:14 door
In arnhem zullen ze wel weer verlamd zijn...
30-08-2009 02:22 door
eerlijk gezegd: VVV was gewoon feller in de persoonlijke duels en zette op de juiste momenten druk.(zie hun doelpunt!) Hoe vaak leek de bal niet te zijn veroverd en ging er toch weer een VVVer mee vandoor? Hoe vaak waren er wel niet simpele afspeelmogelijkheden om minstens balbezit te houden en werden verkeerde keuzes gemaakt? Als je meer rust in het spel had weten te brengen (radomski mocht best wel wat nadrukkelijker aanwezig zijn) dan was een overwinning logisch geweest. Ondanks zo'n scheids Confused en dat jong van Gentenaar...Praise
30-08-2009 07:38 door
Say OE AH Treuzelaar,
say OE AH Treuzelaar!
30-08-2009 07:56 door
We hebben gewoon een probleem als Schone niet in de wedstrijd zit. Wie moet da het spel verdelen? Het gevolg is lange ballen naar voren. Die worden overigens veelvuldig gewonnen door Vleminckx. Maar dan..... Geen aansluting, of niet fel genoeg zodat de tegenstander net iets eerder bij de bal is.
Het feit dat Burgzorg opviel kwam volgens mij omdat VVV die kant gewoon open liet liggen. Ik denk dat zij ook wel inzagen dat de voorzet/eindpass van Burgzorg onvoldoende is.
Leuke 2e helft met een uitstekende Gentenaar. Nijmeegse jongen, veel betekend voor NEC. Maar eerlijkgezegd had ik liever 3 punten dan al die lofbetuigingen aan Gentenaar.
30-08-2009 08:15 door
helemaal eens met babos-forever....

We hebben van Been geleerd dat we niet te snel moeten oordelen , maar ik zag tegen VVV totaal geen plan of visie in speelwijze...
behalve het opkomen van Burgzorg . Wat heeft Lodeweges eigenlijk voor ogen??

zo'n Fejzullahu...wat is het idee achter dat gedraaf??? Verder alleen maar lange ballen op Vleminx, die dan doorkopt naar niemand, en vervolgens zwaar verongelijkt staat te zwaaien met zijn armen....(in dat opzicht lijkt ie wel op Beukie)

Ik hoop van harte dat Lodeweges een plan heeft en dat " alles goed komt" ,maar ik zie het niet.....Wink
30-08-2009 09:39 door
Heb helaas gisteren slecht nieuws gehoord omtrent Schóne en El Ak.
Het schijnt dat er vandaag onderhandeld gaat worden over deze 2 spelers en dat ze hoogswaarschijnlijk zullen vertrekken. Er ligt ook al een bod van 4.7 miljoen Euro klaar voor onze Belg.
Schóne heeft de interesse van Tottenham en El Ak van een Turkse ploeg.
Ik heb het van een collega die tot nu toe alle juiste nieuws nog eerder wist dan voetbalzone omtrent NEC.
Ik hoop toch echt dat dit allemaal niet doorgaat omdat hij ook wist te vertellen dat NEC geen vervangers aan zal trekken maar het intern wilt oplossen. Huilend Huilend
30-08-2009 09:41 door
Ik probeer echt geen kutverhalen de wereld in te brengen maar wie weet er of heeft hier ook over gehoord?
30-08-2009 09:52 door
23_radomski burgzorg heeft benen van een afstandbediening en een schot van een f-pupil hahahaha.
is me ook opgevallen,daarom liet van dijk hem ook vrij,want daar komt geen goeie voorzet vandaan+dat lodeweges al de hele week al wist dat burgzorg vrij gelaten zou worden,want hij gaf hem vaak door op de training je kunt tegen vvv na voren razen.
je zag aan een moment dat vvv wist dat hij de zwakste schakel zou zijn,en daar hebben ze een keer goed van geprofiteerd en bijna was dat ene keer ook genoeg geweest ook,want we hadden een lucky goal nodig om slechts gelijk te spelen.

dus een goeie stand-in voor vleminckx aantrekken+een goeie basisspeler voor op de flank,dan mag el kabir en erton gaan strijden om een basisplaats.
zo ga je het niet redden,de beuk nooit weg moeten doen als je voor hem geen goeie vervanger hebt,dan zit hij maar chago op de bank,hij had nog wel een contract voor een jaar,dus...
als hij dan persee niet op de bank wilt zitten,dan had hij maar z n contract moeten afkopen,kom op nec,je gaat toch niet een spits die je nodig hebt voor de breedte weg doen,terwijl je niks achter de hand hebt.
tshibamba willen ze ook al verhuren,nou die bamba en ten voorde zijn en met alle respect voor ten voorde die nog niet rijp genoeg is,derde keus spelers voor de spitspositie.
30-08-2009 09:59 door
als dat waar zou zijn klaasje,dan kun je voor dit seizoen een streep onder nec zetten.
schone zou misschien nog wel op te vangen zijn door hersi in te lijven.
maar voor de linksback zal het moeilijker worden,misschien heb je dan wel genoeg geld om een stand-in spits te halen+een goeie eredivisiewaardige basisspeler voor op de vleugel..wie weet,maar dan moet het vandaag beklonken gaan worden,want anders komt er haast in het spel en kun je zeer paniekerig gaan handelen.
30-08-2009 10:54 door
he was een slechte wedst rijd burgzorg gaf veel druk en maakte het steeds spanender die burgzorg moet
een echte echte basisplaats krijgen hij werkte kij hard voor het team en snel wat die is.
wellenberg komt niet mee naar voren burgzorg wel verder zomer een mooi doelpunt
en die van calabro had nec echt beter moeten verdedigenPraise Sjaal
30-08-2009 11:00 door
Zo zo klaasje jij hebt gehoord lees nog maar eens goed wat je schrijft en wat voor een club je erbij hebt gezet kan het me nauwelijks voorstellen . Feit is wel dat er problemen zijn met de dubbele bezetting en dat er te weinig bepalende spelers zijn .Als de passie en inzet er niet is blijft er op dit moment bitter weinig over van het kijk genot.Tweede helf was wat beter maar die lange halen naar bjorn moet je zo nu en dan doen maar je kunt het uit armoede wel overdrijven veel te weing verassing .Er zit te veel middelmaat in dit elftal en de verdedeging is er onrustig en maakt bijna elke wedstrijd grote fouten waar doelpunten uit voort komen kijk maar na! Zou zo zeggen geef Rick ten Voorde maar eens een aantal wedstrijden de kans zich te bewijzen want wat goed is komt snel . Aan de andere kant moeten we niet te snel in de vlekken schieten we zijn net begonnen en dat vvv is zo beroerd nog niet. fijne zondag een ieder aju
30-08-2009 11:04 door
Nog een kleine tip voor dwight,ga eens met de jongens trainen op voorzetten grote god wat is dat bedroevend vorig jaar viel met dat ook al op er komt geen zak gevaar vanuit, ja in de counter voor de tegen partij
30-08-2009 11:06 door
@ Danios.

Wat vond jij dan zo goed aan Burgzorg?
Heb je de wedstrijd wel gezien, of ga je alleen af op z'n zangtalent en vind je hem daardoor ook een talentvolle voetballer?
Hij was gister dramatisch.
Z'n dreiging naar voren was wel oké, maar verder in defensief opzicht zat hij vaak aan de verkeerde kant te dekken, en z'n voorzetten waren echt te triest voor woorden.
Doe mij maar een nuchtere, ervaren Wellenberg dan een pepernoot van een Burgzorg.Frusty
30-08-2009 11:20 door
Ja Akki, ik hoop ook echt dat het indianenverhalen zijn en dat mijn collega er eens wél naast zit.
Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op het waarheidsgehalte van deze verhalen.
30-08-2009 11:28 door Bleum
Lees ik hier nu goed dat mensen Burgzorg af lopen te kraken? Die jongen komt net kijken en speelde zeer verdienstelijk. OK er zijn nog dingen die beter kunnen en zijn fout leidde de tegengoal in (hoewel de hoge bal die hij van Rens kreeg ook niet echt prettig was), maar dat is logisch bij zo'n leuke speler. Onbegrijpelijk dat mensen jonge spelers afkraken en grappig denken te zijn met opmerkingen als hij heeft de benen van een afstandbediening en het schot van een F pupil. Alles moet natuurlijk gezegd kunnen worden ook de waarheid zullen ze zeggen, maar dat overdreven gedoe en dat afkraken gaat nergens over.
30-08-2009 12:10 door
Goede tweede helft gezien. Voldoende perspectief. VVV is een moeilijke tegenstander met een zeer compact spelende defensie. Jongens als El Kabir en Erton komen niet tot hun recht als ze zo veel moeten inzakken.
30-08-2009 12:21 door
Handen in de lucht van Vlem betekent gewoon geen aansluiting naar voren toe. Iets wat je vorig jaar ook al zag. Als je aanvalt moet je gewoon met 2/3 man naar voren komen en zorgen voor afspeelmogelijkheden. Bovendien kan NEC veel beter voetballen over de grond dan alleen hoog in de lucht. Zeker tegen een ploeg als VVV moet NEC veel meer kunnen brengen. NEC moet dwingend voetballen. Laten zien dat zij de baas zijn over het veld. Dat begint al bij minuut 1. Ook tegen Heerenveen zag je dat het initiatief soms bij de tegenstander lag, om dan met counters eruit te komen. Dat zou niet mogen bij een thuisploeg. Kortom er is nog veel werk te verrichten voor Lodeweges De Groot maar ook Aalbers!
30-08-2009 12:57 door
Wat een slechte wedstrijd zeg. En wat nog het ergste is...... al het voetbal wat Mario in de ploeg had gekregen is er compleet uit. Mario hamerde op verzorgd veldspel met veel bewegende spelers en mooie combinaties. Je zag dat het zijn vruchten afwierp. Bij feyenoord doet hij nu precies het zelfde....en wij spelen inmiddels weer van achteruit met lange ballen op Vlemminx op de hoop dat El Kabir een keer iets goeds doet..... het is allemaal veel te voorspelbaar. De 2e helft was de inzet tenminste goed maar ook toen heeft er geen aanval in overleg plaats gevonden. El-AK en Eijden kunnen nog geen voorzet geven maar blijven het wel proberen. Radomski is veel te traag met zijn balhandelingssnelheid en verliest op cruciale plaatsen de bal. Vlemminx zie je helemaal niets meer van....over onze Zweed nog maar te zwijgen. Eerlijk gezegd heb ik niets gezien waarbij ik met een gerust hart naar Vistas- NEC kan gaan kijken.
30-08-2009 13:12 door
Gister ook opvallend hoe veel fouten Rens maakt. Echt ongelofelijk veel!! En Erton was ook echt een drama. Als burgzorg mee opging ging hij naar het midden. Het leek me beter dat Erton de voorzetten gaf, die zijn in iedergeval beter als Burgzorg..

30-08-2009 13:37 door
Zeer matige wedstrijd gisteren, te vaak en te snel de lange bal gehanteerd. Vleminkx is zeker wel een aanwinst voor ons, wint veel kopduels. Werkt super hard, alleen hij moet zich niet altijd zo aanstellen als er niks is.

Er moet in aanvallend en zowel verdedigend opzicht een versterking komen. Wat hebben we nu aan aanvallende voetballers? Als we deze formatie willen blijven spelen, moet er zeker 1 aanvaller bij komen. Ik snap trouwens de wissel die Dwight nu als 2x heeft gedaan niet, Pothuizen in de aanvalslinie? Terwijl we nog een aanvaller hebben ( ten Voorde)..

Nu hebben we een weekje rust, tijd om eens goed na te denken om dit team een goed lopend team te laten worden...

Forza NEC30-08-2009 14:09 door
klaasje, hahahahahahahahahahahahahahaha wat een grappemaker ben jij joh.
die belg weg voor 4 nog wat, ik weet zeker dat je hem straks niet kwijt krijgt en geld moet bijleggen. kapitaalvernietiging! let maar op me woorden
30-08-2009 15:28 door
Hershi naar AEK Athene?? Gaan we nog iets halen?? Nieuwe trainer?? Dit is toch echt een drama allemaal!!
30-08-2009 15:55 door
jammer die wedstrijd honda had 1 keer de bal goed aangeraakt en dat was gelijk een assist.
en voor de rest opvallend is dat incident met el ak. die vent had rood moeten krijgen voor na trappen.
dat lieten ze niet zien op tvThe finger
30-08-2009 18:03 door
@ doeii

ga weg joh, kromme beeldvorming nergens op gebaseerd. hij wordt nu al door commentators en trainers geroemd. die breekt hier wel door. Maarja, als je hem niet meer dan 4 wedstrijden de kans geeft dan kun je iedereen een flop lullen. Ga zo door!
30-08-2009 18:30 door
Als er niks bijkomt wordt het een dramaseizoen vrees ik. Hoe kan je nou niks terughalen als er de afgelopen weken nog 2 aanvallers weg zijn gegaan (Beuk Saidi). Potje 2e optie voor de spits? Wie 2e optie voor rechtsbuiten? Wie linksbuiten? ...
30-08-2009 18:52 door

Bij NEC i de bestuurskamer zullen ze het nooit leren vrees ik, altijd de zelfde fouten worden gemaakt, heb je eindelijk een beetje een waardig elftal gaan ze de betere spelers weer van de hand doen, dat is geen opbouwen heren bestuurders, maar regelrechte afbreuk aan een club in (zoals jullie zelf zeggen GROEIFASE!)...Ik vrees een spek en bonen seizoen voor ons NEC als ze niet snel anticiperen op de nu ontbrekende spelers...Saidi, Beuk ,Tshibamba... komt er niks bij is het treurig maar het kan nog veel erger worden als er voor dinsdag a.s nog spelers weg gaan.Let op Heren Investeerders laat jullie gevoel spreken en haal nog twee versterkingen , dat hebben we echt nodig anders is het seizoen nu al deels verloren...we hebben geen creativiteit op de flanken
30-08-2009 20:44 door
Het voetbal dat Been erin had gebracht is er weer vakkundig uitgehaald lijkt het wel. Het is toch overduidelijk dat je niet de flankspelers hebt voor 4-3-3. Voorzetten van Kabir komen er nooit, omdat hij meestal naar binnendraait, waarschijnlijk omdat hij met links niet eens een voorzet KAN geven, vrees ik. Erton staat op het veld maar doet niet mee. Onze Belg staat op een eiland. Schone mag voor mij verkocht worden, want het rendement van hem is nihil. Scoort zelf nauwelijks, maar erger nog, als hij niet in de wedstrijd zit, heb je er meteen niets meer aan. Holman bleef dan op zijn minst nog draven bijvoorbeeld.
OF je moet stoppen met deze flauwekul van 4-3-3, OF je moet fatsoenlijke buitenspelers halen.
Met de huidige selectie, inclusief hoofdklasse-waardige bank, strijd je tegen nacompetitie.
30-08-2009 21:23 door
@ jd

nergens op gebaseerd ? het punt is dat hij alleen maar indruk heeft gemaakt om zijn strijdkracht. en kopsterk. en een beetje oorlog maken met de verdediging. thats it. hij heeft niet de juiste spelers om zich heen voor zijn kwaliteiten. dus zal hij het hier NIET gaan maken. en de commentatoren prijsen hem ? ik weet niet welke zenders jij kijkt maar ze hebben t over zijn aanstellerig gedrag met dat overdreven vallen en zn handgebaartjes. we zullen het wel zien. maar we hebben zulke dingen wel eerder meegemaakt.. plus hij is zo uit de wedstrijd te spelen als je er dicht opzit, dus dan is het zo afgelopen met m. succes
30-08-2009 21:32 door
Precies topdute, al het verzogde voetbal van de afgelopen jaren is in 4 wedstrijden compleet verdwenen. WE hebben een spits die alleen een beetje kan koppen en duwen en vooral heel veel vallen. Voetbalend is het een drama. El Kabir kan nog niet bij een hoofdklasser mee komen en is gewoon een schande om zo'n speler op eredivisie niveau bezig te zien. Schone wordt in deze vorm ook niet verkocht want raakt ook geen pepernoot. Ik vrees alweer met grote vrezen.....als er geen echte spits bij komt wordt het helemaal niets.
30-08-2009 21:41 door
Vleminckx kan veel beter , het probleem ligt op de flanken... er komt nooit eens een voorzet die ook echt aankomt... NEC doet er verstandig aan om er toch echt nog wat bij te halen... onbegrijpelijk als dat niet gebeurd !!
31-08-2009 09:02 door
Hypocriet! Dat is het goede woord voor sommige hier! Vleminckx: Eerst juichen ze hem toe en is ie de nieuwe held, en nu is ie al niks meer waard en kan ie er niks meer van. Andere spelers worden de ene week als helden ontvangen en vervolgens hier op een internetsite compleet neer gehaald. Ga anders lekker allemaal bij AZ kijken.
31-08-2009 09:21 door
WE EISEN VERSTERKINGEN,MOETEN SPELERS BIJ,EN WE WILLEN GEEN WANBELEID!!
dat de spoeling dun is in de aanval,is o.a. door te kiezen voor de wensen van een speler in plaats van te kiezen voor het belang van de club en het team en de speler daarin gedwongen wordt door de omstandigheden,zich te schikken als bankzitter.

HOOP DAT HET MORGEN NA 18.00 GEREGELD IS,MINIMAAL 1SPELER BIJ!!
31-08-2009 10:52 door
Weet je wat nog meer een drama was afgelopen zaterdag?
Het publiek, de supporters van ons NEC. We hebben echt niet eens 5 minuten achter elkaar gezongen alleen maar het 'HSV liedje' klonk door het stadion.
We moeten echt een vak gaan cree√ęren van supporters die willen zingen en netzoals bij uitwedstrijden vaak bij elkaar zitten en dan maak je sfeer in het stadion + stavakken.
Dit heb ik al zo vaak gezegd maar het wordt tijd dat er aan gewerkt wordt anders zijn we het stilste publiek van Nederland...
31-08-2009 11:18 door
Dat er versterking moet komen is evident. Heb zo eens zitten te kijken naar NAC en hun selectie. En ga dan maar eens turven. Dan zie je dat dit NEC maar een hele smalle selectie heeft. Achterin valt het mee, het middenveld gaat maar aanvallend hebben we veel te weinig mensen. Sowieso niet dubbel bezet. Het lijkt erop dat ons elftal elk jaar krimpt. Wat gaan we doen Carlos? Saneren en modderen op plaats 14 of komt er nog wat aanvallends bij? Linkerflank..al jaren een pijnpunt. En over onze Vlem. Als je al ziet hoe hij de ballen aanneemt dan is het triest dat de rest een klasse minder is.
31-08-2009 12:26 door
De Graafschap bevestigt interesse in Assaidi.
Zou goed zijn als hij komt hebben we toch weer een saidi in de basis
31-08-2009 12:29 door
@ Radomski DIt klopt ben het volledig met je eens. Hier moeten we op de supportsavond maar eens over hebben. Hoe dit punt te verbeteren is.
31-08-2009 19:25 door
ben het eens wat betreft de sfeer zaterdag, wat een grafstemming.

"NEC bijna 1 op 1 loopt met shirtsponsors?"
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen