Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 122
NEC simpel onderuit in de Arena 3-0
vrij. 11 december 2009 

NEC is vanavond simpel opzij gezet door Ajax. In de Arena werd het 3-0 door doelpunten van Suárez voor de thee en van de Jong en Donald er na.

NEC gokte voor de pauze op een eventuele, spaarzame counter. Ajax mog de bal hebben, maar kreeg amper kansen. Vlak voor rust schoot Suarez eerst op de paal maar uit de corner die volgde kreeg de Uruguayaan de bal alsnog tegen de touwen; 1-0.

Pas na een uur kreeg NEC wat mogelijkheden, waar het slordig mee omsprong. Prompt maakte de Jong de 2-0 voor Ajax. Met nog een kwartier te spelen schiet Ntibazonkiza net over. Kort daarna schiet Donald de wedstrijd in het slot; 3-0.

Later meer waaronder de statistieken van Ajax - NEC.


 
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

11-12-2009 23:23 door
Saidi voortaan in de spits, komt tenminste dreiging van uit.
3 punten komen vanzelf wel mannenSjaal
11-12-2009 23:24 door
kansloos zoals verwacht.......Huilend Huilend Huilend
11-12-2009 23:30 door
NEC erg slordig met de bal zeg! Met name bij de 0-0 stand.
Burgzorg sterk, Ten Voorde komt nog zwaar te kort.
11-12-2009 23:35 door
nou ik vond ze echt niet slecht voetballen
wel slordig
maar je geeft de goals wel weer erg simpel weg
en chukie het enige kansloze van vandaag zijn jou reactie's
op de trouwe honden
11-12-2009 23:44 door
Het niveau was echt bedroevendHuilend
NEC wilde wel maar kwam gewoon veel kwaliteit tekort.
Ten Voorde had natuurlijk al veel eerder uit zijn lijden verlost moeten worden. De beloftes is toch andere koek.
Worm deed het toch wel redelijk die paar minuten dat hij balde. Burgzorg groeit echt iedere week en daar gaan we veel plezier aan beleven in de toekomst en Wellenberg moet zijn basisplaats maar weer terug zien te verdienen.
Potje is iedere week gewoon super en doet het geweldig maar er moet toch echt wat bijkomen voor die positie. Potje kan dit natuurlijk niet eeuwig blijven belopen en als we het dan van van Eijden moeten hebben...dan bereid ik me vast voor op een divisie lager.
Volgende week hoop ik toch wel dat we Vleminckx er weer bij hebben anders zie ik het lijk al drijven.
Hopen dat RKC geen goed weekend heeft en de rest van onze directe concurrentie. En die wintertransferperiode moet nu toch wel een keer goed benut worden!!!!!!!!!
11-12-2009 23:48 door
de verdediging hoeft niet versterkt te worden!!!!!
het is, wat ik al weken roep , het middeveld wat versterkt moet moet worden vooral in de omschakeling, daar kom je gewoon te kort deze wedstrijd laat dat zo goed zien
kansen krijgen we wel maar worden niet afgemaakt of het middeveld sluit niet bij
ajax heeft het gewoon moeilijk en zou het nog moeilijker hebben als we lopende middevelders naar voor hebben en als 433 blijven spelen hebben we buitenspelers nodig want saidi heeft na nac niks laten zien. als davids zo vaak in scoringspositie kan komen wat kan een aanvallende middevelder dan wel niet laten zien en dan kan davids dooen waar die goed in is balafpakker en het spel verdelen, voor hem de pech dat dat niet kan bij een topclub want die zoeken het in aanvallende miidevelders. je hebt hier kansjes op kansen laten liggen omdat het middevel niet goed genoeg is. maar slecht speelde we niet en is het inieder geval geen 5-0 geworden
11-12-2009 23:48 door
Ik vond ze ook erg bang spelen, en niet als een team (vooral voorin niet) Geen oog voor elkaar, alleen maar zichzelf willen bewijzen met van die flut schoten.
Burgzorg vond ik wel goed tegen "ikhebhet" .
Rick is idd nog te licht, maar die komt er wel. Maar als onze belg wegvalt heb je dus gewoon niets over voor in de spits... dus... spits erbij en een goede verdediger zou ook niet verkeerd zijn..
Snel vergeten deze wedstrijd, en maar hopen dat onze Belg strafvermindering krijgt (wat heel terrecht zou zijn) en dus tegen viestes mee kan doen..
11-12-2009 23:51 door
Rick komt er inderdaad wel, maar je moet niet vergeten dat hij pas 18 jaar is. Eerste helft speelde hij wel aardig. De 2e helft was niet best. Maar zoals eerder gezegd hij is pas 18 en je kan dan ook niet verwachten dat hij er direct staat tegen Ajax.

Ik vond NEC niet al te best spelen, maar 3-0 verlies was toch wel wat geflateerd.
Tegen Vite$$e dan maar de drie punten ! Sjaal
12-12-2009 00:59 door
Idd Re, geen oog voor elkaar en kansloze pogingen van te grote afstand, uit te moeilijke hoeken. Met wat meer overleg, en Vlem erbij, had ik het nog wel eens willen zien. Het wordt nu toch echt wel tijd voor punten Het MOET tegen Vitesse. Hoe het gebeurd boeit niet!
12-12-2009 01:25 door
Na 6 euro lichter via UPC is maar weer eens pijnlijk duidelijk waar het allemaal aan schort. We missen scherpte, zeker bij standaardsituaties. Iets wat Ajax zeker bij Burgzorg mooi uitspeelde. De 1e goal was zo suffig. De 3e een blunder. Vond Zomer en vooral Potje heel aardig spelen. Vooral Potje is een zekerheid achterin. Burgzorg werkt hard, maar heeft nog veel overtredingen nodig. Het middenveld zwemt nog steeds. Ik zie geen echte mooie combinaties. Eenmaal over de middenlijn krijgen we een pass te zien op die kleine Saidi die ik op links niet graag zie spelen. Bovendien speelt ie de bal nog te vaak ver voor zijn voeten. Ten Voorde komt nog tekort jammer, maar ja wat zit er verder nog op de bank? Vind ook dat NEC nog te weinig doet met de ruimte die ze krijgen. Te weinig lef en durf. Vond Goosens heel aardig spelen weer. Samen met Potje. Kan niet wachten tot het winter is. Elke llnie heeft versterking nodig!
12-12-2009 02:24 doorBen geweest misschien zag het er tv anders maar uitslag zeer geflatteerd. Tweede helft speelde het middenveld bij vlagen zeer goed.. Met 5 basisspelers op de tribune denk helemaal niet slecht. Eerste 2 doelpunten vielen beide op rot moment.
12-12-2009 08:22 door
Het is dat Burgzorg Suarez gewoon uit de wedstrijd heeft gespeeld anders was het gewoon 4 of 5 - 0 geweest.
Mitchell wat ben jij enorm gegroeid zeg, ga zo door jongen!
Op het middenveld en voorin komen we zwaar tekort.
Davids lijkt een hele goede voetballer, maar dat is hij in werkelijkheid niet.
Elke bal die hij aanvallend wil brengen verliest hij, de bal die hij dan verliest pakt hij terug, zodat het lijkt dat hij heel veel werk opgeknapt heeft echt een speler die je beter linksback kan zetten.
Ten Voorde komt zwaar te kort, hij kan geen bal aannemen of bij zich houden, dat vind ik toch zeker voor een jongespeler die nu al een naam heeft, erg slecht.

Nu maar hopen dat de tuchtcommissie de straf van Vleminckx alsnog bij deze wedstrijd hield en we eindelijk weer eens de 3 punten kunnen pakken en dat tegen die Arneppers!Sjaal
12-12-2009 09:57 door
Met dit elftal is het, zeker verdedigend gezien, onmogelijk een wedstrijd te winnen. Zonder spits is het helemaal een utopie te denken dat je van vistas wel gaat winnen. Elke tegenstander van NEC hoeft zelf neit te voetballen. Ze kunnen rustig wachten op de presentjes die achterin worden weggegeven. De links- en rechtsback zijn zeer zwakke plekken. Gelukkig dat potje er nog is, want Eijden is ook aan een transfer naar Oss toe.
Ten Voorde viel me tegen in de zin van gebrekkige techniek, weinig snelheid en duelkracht. Natuurlijk moet deze jongen nog wennen en natuurlijk was het een lastig debuut, maar als bepaalde basisvaardigheden al ontbreken, dan lijkt het me een zeer moeilijk verhaal worden voor de eredivisie. Erton komt ook echt tekort voor het niveau.

Wil NEC erin blijven dan zijn er 5 (vijf) directe eredivisiewaardige versterkingen nodig. Komen die er niet, dan ga je gewoon degraderen. Nak, az, twente geloofden ook nooit dat dat kon, maar het gebeurde wel. De competitie is op de helft en je staat waar je staat. Hopen op een 2e 2008 is struisvogelpolitiek. Dat was eenmalig. We staan er echt heel erg slecht voor.
Er zitten ook nog wel een paar slokken in de gifbeker, want ik verwacht dat vistas volgende week hier de punten komt ophalen.
Hoe zou NEC in vredesnaam moeten winnen met een lekke verdediging en zonder aanval???
12-12-2009 10:44 door
het was zeer slecht, ajax was nog slechter, jongens dit gaat niet goed, boekhoorn ga spelers kopen
12-12-2009 10:50 door
vind het triest dat mensen gelijk een vernietigend oordeel hebben over ten voorde, die jongen moet in de arena debuteren en hier verwachten ze dan ook nog dat ie de sterren van de hemel speelt. hoe hoog in je bol kun je het hebben als supporter, ach ja we kunnen ze toch nog uitlenen aan oss en van eijden ook en worm ook burgzorg want allemaal komen ze tekort. zo word er gedacht. die jongens zijn jong als die nu al zo goed zouden zijn als ze zijn op hun 26 e dan hadden ze hier niet gespeeld.
beetje meer realiteitsbesef zou goed zijn voor een aantal
12-12-2009 11:10 door
Klopt in tegenstelling van Burgzorg was Davids vandaag slecht. Hij verloor veel ballen op het middenveld, maar ja wie moet je daar anders neerzetten nu?
12-12-2009 11:48 door
Man van de wedstrijd:
Patrick Pothuizen! Praise
12-12-2009 11:54 door
Heb een leuk elftal zien spelen, alleen zoals al eerder opgemerkt, erg slordig.
Verdediging staat erg slecht, op 2 spelers na. Potje moeten ze gewoon laten staan, heb je erg nodig achterin.
Wat wij nodig hebben is 10 spelers die met de instelling het veld ingaan zoals Burgzorg dat gisteren deed.
Scheit aan hebben, wie je tegenover je hebt en vol erin gaan.
Deze jongen verdient een dikke vette 10+.
Jammer van Ten Voorde, dat hij juist in zo'n wedstrijd in de basis staat. Hij is jong en komt ook nog wel wat tekort, maar geef hem maar wat meer de kans, dan komt die er wel.
En over Saidi..................Ja over Saidi, laten we die jongen alsjeblieft niet te veel ophemelen. Als hij werkelijk zo snel is, geef hem dan een kans bij een leuke atletiekvereniging.
Voor de volgende wedstrijd tegen fietstas wil ik zeggen, dat ze met de goeie instelling een goede kans maken en gewoon de punten hier in Nijmegen houden. Sjaal Sjaal Sjaal
12-12-2009 12:15 door
Ik begrijp niet goed waarom iedereen nu zo hoop opgeeft over Burgzorg. Hij doet aandoenlijk zijn best, maar het is toch overduidelijk dat hij verdedigend niet eredivisiewaardig is? Hij en ElAk waren gisteren een verdedigend drama.
12-12-2009 12:18 door
Ten Voorde komt nog tekort dat was duidelijk. Jammer dat die 1-0 vlak voor rust viel, anders had ik nog wel kans op een gelijkspel gezien.
12-12-2009 12:46 door
Burgzorg speelde op 't randje. Elke andere scheids had minstens twee keer geel getrokken. Doordat dat niet gebeurde was hij eigenlijk één van de beteren van het veld.

Kansloos vond ik ons zeker niet. Zeker in de tweede helft, voor die 2 - 0 was NEC absoluut de betere. Ajax speelde in de eerste helft ook echt niet beter dan NEC, maar dat was dan ook een erg slechte eerste helft.

Radomski weer verdedigend zwak (zie de ruimte voor De Jong), maar beresterk in de opbouw. Dat ga je met Sibum wel missen hoor.
12-12-2009 13:06 door
dat is pest aan dit nec.
we hebben veel spelers die iets half kunnen.
radomski kan niet verdedigen maar is redelijk goed in het opbouwen en spel verdelen.
burzorg kan goed een man voorbij gaan maar maar puur verdedigen is nog niet zijn sterkste punt.
davids is een zeer bruikbare balafpakker en verdeler van het spel maar aanvallend is het niet veel.
saidi kan leuk een man voorbij maar zijn voorzetten zijn vaak niet goed.
allemaal van die halve voetballers en dan moet de ander iets completeren wat een ander ontbreekt, zo heb je geen 11 spelers maar een stuk of 7 a 8 en daarom sta je zo laag.
12-12-2009 14:31 door
he topdude weet niet of jij goed hebt opgelet maar burgzorg was de vervelende bedelende saurez bijna de hele wedstrijd de baas

maar wat hadden de mensen hier gedacht
dat we naar al die jaren deze keer ajax van de mat zouden spelen
denk is ff naar man stelletje debielen
12-12-2009 15:50 door
Allemaal wel leuk die stapjes maken waar iedereen het over heeft maar er moeten ook punten gepakt worden. Dit was opnieuw niet nodig.
Chuckie we waren absoluut niet kansloos Getting nuts
12-12-2009 15:52 door
Wel leuk om te zien dat Burgzorg een man die 40 miljoen waard moet zijn de wedstrijd uit speelt. Klasse Burgzorg, wellenberg bank want die heeft geen enkele aanvallende intentie.
12-12-2009 18:02 door
Rick hier punten halen is bijna onmogelijk. Dat weet je zelf ook. Tegen die Arnhemmers moet het raak zijn!!
12-12-2009 19:50 door
Mwah.... heb op eredivisie live zitten meekijken, maar vond het vrij kansloos voor ons..... Het was verdedigen geblazen en omdat Ajax in een enorm laag tempo opereerde konden we vrij lang toch redelijk makkelijk standhouden. Enige mogelijkheden kwamen van onze kant bij vrije trappen en hoekschoppen, maar voor de rest was het gewoon wachten op de doelpunten van Ajax die uiteindelijk ook vrij makkelijk vielen.....

@raimond......kansloos, realistisch.....whatever..... zit hier ook niet om over personen te oordelen, maar om op realistische wijze naar ons NEC te kijken..... en de realiteit zegt een 17e plek, wat meer voetbal/strijd sinds Vloet en we hebben broodnodig versterking nodig voor handhaving (mede omdat we ook nog eens de club met de meeste gele kaarten zijn).....
13-12-2009 11:23 door
Ik ben het er helemaal mee eens. Burgzorg is vele malen beter dan Wellenberg.
Ik zou Wellenberg eens op links proberen en El ak op de bank.
14-12-2009 09:16 door
Wat een ellendig seizoen zeg.....het elftal is zo ontzettend zwak. Tegen vistas zie ik het in elk geval helemaal niet zitten. Vistas speelt de laatste weken sterk. Veel balbezit en rust aan de bal. Zet daar het zenuwenelftal van ons tegenover met elke wedstrijd goed voor 4 persoonlijk fouten dan weet je de uitslag al.

"NEC ooit 400 toeschouwers in de Goffert had voor een competitiewedstrijd?"
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen