Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 17
Uitleg

Wie voor de eerste keer deze site bezoekt schrikt misschien van de grote hoeveelheid informatie en vele verschillende items (al zeggen we het zelf), maar eigenlijk zit alles vrij simpel in elkaar.

De meeste onderdelen op de hoofdpagina wijzen zich vanzelf. Je vind er een overzicht van de nieuwsheadlines, de laatste versie van het populaire Rondje om, alles over de wedstrijden van nu en in het verleden, de quote van de week, de laatste poll en de ongezouten mening van onze eigen Nimweegse nuilerd Bertje Bloedkuul. Onder de Quick links vind je bovendien een handige zoekfunctie waarmee je direct door de archieven van de site kan struinen. Voer bijvoorbeeld maar eens een spelersnaam in en kijk wat je allemaal ziet.

Misschien vraag je je bij het nieuws alleen wel af wat het verschil is tussen DTH en Media headlines. Onder de DTH headlines vind je alles dat door de makers van de site is geproduceerd, zoals Rondje Om, wedstrijdverslagen, columns, specials etc en alles waarvan wij vinden dat het nieuwswaarde heeft voor de gemiddelde NEC supporter. Het volgen van de DTH headlines zorgt er in principe voor dat je volledig op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van de club en allerlei andere zaken in supportersland. Meestal zetten redacteuren bij een stuk met een duidelijke eigen mening ook hun naam of initialen onder het artikel. De makers van fanzine De Trouwe Honden vormen een zeer divers gezelschap, die natuurlijk van mening kunnen verschillen. Ga ook niet op zoek naar DE mening van De Trouwe Honden, want die is er dus niet. Het zijn slechts een hoop persoonlijke meningen bij elkaar, zoals in het stadion zelf.
Onder de Media headlines vind je een overzicht van NEC items, die in andere media geplaatst zijn, maar naar ons inzien geen nieuwe informatie bevatten. De categorie ‘leuk om te lezen’, zeg maar.

Wanneer je op de headlines klikt komt het hele nieuwsbericht in beeld. Je kunt op sommige DTH stukken reageren, maar dan moet je wel eerst even registreren en vervolgens inloggen. Heb je daar problemen mee (voor de duidelijkheid; we bedoelen hiermee dat je het niet voor elkaar krijgt) dan kun je altijd even mailen. Dat kan en mag natuurlijk ook voor alle overige vragen en opmerkingen. 

Menu

Het menu is opgesplitst in zes onderdelen en daaronder weer in verschillende sub-onderdelen die steeds aan de rechterkant van de pagina te zien zijn.

- De Trouwe Honden
Hier is alles te vinden over wie wij zijn, waar we voor staan en hoe deze website in elkaar steekt. Dit is ook de plek om een account aan te maken en het te beheren.

- Rubrieken
In dit onderdeel zijn de overzichten van de vaste rubrieken van deze site te vinden. Uiteraard het populaire Rondje Om, maar dit is ook de plek om alle specials nog eens terug te vinden of oude nieuwsitems terug te halen.

- Onze club
Alle informatie over onze prachtige club is hier te vinden, zoals ons mooie clublied en allerlei informatie over de Goffert. Verder vind je er alles over NEC supporters, van HKN tot NEC Juniors. Verder ook informatie over zaken die voor supporters van belang zijn, zoals de supportersavonden en andere mooie, door supporters gemaakte NEC fansites op het net.

- NEC Archief
Het archief loopt als een rode draad door deze site, hier kun je alles terug vinden over alle wedstrijden van onze club, de (ex)spelers, trainers, voorzitters, tegenstanders en allerlei andere statistieken van ons cluppie.

- Historie NEC
Waar het wedstrijdarchief de geschiedenis van onze club in cijfers en feiten weergeeft, daar gaat dit onderdeel dieper in op de verhalen achter de statistieken. Je vind hier het complete verhaal van onze dierbare club!

- Multimedia
Allerlei links naar NEC of voetbalgerelateerde websites zijn hier te vinden. Verder ook al flink wat filmpjes en MP3's, dit onderdeel zal eigenlijk nooit 'af' zijn en is continu in beweging!


Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen